FOR FULL MUSIKK: Det er ikke bare mennesker som er glade i å vise frem sine kunster på piano og banjo. Foto: Youtube
FOR FULL MUSIKK: Det er ikke bare mennesker som er glade i å vise frem sine kunster på piano og banjo. Foto: YoutubeVis mer

Katten spiller piano, bikkja spiller banjo

Noen dyr kan mer enn å mjaue og bjeffe. Se videoene!

SEOGHØR.NO: Fulgesang er et velkjent begrep for de fleste, men fuglene er ikke de eneste medlemmene av dyreriket, som har musikalske talenter.

Et eksempel på dette er enukjent hund  - som har blitt en hit på internett.

I en video som går sin seiersgang på sosiale medier, hjelper den sin eier med å spille banjo, og resultatet blir bedre enn man skulle tro...

Men den foreløpig ukjente banjo-bikkja er kun en av mange firbente sjarmører, som for tiden gjør suksess med sine musikalske prestasjoner.

En av de andre som har vakt oppsikt er elefanten Peter, som ble med på moroa, da en av dyrepasserne spilte opp på pianoet sitt.

Se videoen her:

Enda større mer oppmerksomhet har «Nora, the Piano Cat» fått for sin innsats på pianoet.

Kattens eier filmet nemlig Noras tilfeldige spilling og arrangerte en konsert med symfonimusikk som ble tilpasset kattemusikken.

Resultatet har blitt sett over fire millioner ganger på Youtube:

 

Fire millioner er imidlertid lite, sammenlignet med de 37 millionene som har latt seg underholde av «Charlie Schmidts keyboard cat».

Selv om den spilleglade katten nok får god hjelp med musikken, har den spredd seg som ild i tørt gress blant kattevenner på nettet.

Har du en dyrevideo du vil tipse oss om?

Send en mail til seher@seher.no.

LES OGSÅ: Endene visste ikke hva de hadde i vente...