- Katrine Moholt var vulgær

Men TV 2-profilen selv mener Jakten-bonden har misforstått...

SPØKTE: - Jeg tror nok at Christian Fredrik misforstod da vi sto og snakket om utstyr for eksempel. Da mente jeg jo store traktorer, tresker og slikt, sier Katrine Moholt til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SPØKTE: - Jeg tror nok at Christian Fredrik misforstod da vi sto og snakket om utstyr for eksempel. Da mente jeg jo store traktorer, tresker og slikt, sier Katrine Moholt til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Katrine Moholt nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): Torsdag gikk TV 2s årlige høstlansering av stabelen i Bergen. Der fikk pressen først et innblikk i sendeskjemaet denne høsten, før man til slutt fikk møte de fleste av kanalens største profiler.

En av dem var «Jakten på kjærligheten»-programleder Katrine Moholt, samt alle årets syv bønder. Men da alle bøndene kom på scenen fikk Moholt seg nok litt av en overraskelse da en av bøndene fyrte løs - dog smilende og med glimt i øyet - mot programlederens drøye ordbruk.

- Jeg må si at Katrine Moholt brukte vulgære gloser av og til. Hun spurte meg blant annet hvor stort utstyr jeg hadde, sa Christian Fredrik Sandberg (26) da han sammen med de andre bøndene talte fra scenen på Ole Bull Scene i vestlandsbyen.

Hedmarksbonden stoppet derimot ikke der, og dvelte - til publikums begeistring - ved språkbruken til Moholt. Men til Seher.no hevder den 36 år gamle skjønnheten at han nok bare har misforstått litt.

- Jeg tror nok at Christian Fredrik misforstod da vi sto og snakket om utstyr for eksempel. Da mente jeg jo store traktorer, tresker og slikt. I løpet av syv år har jeg lært av bøndene at det er om å gjøre å ha den største traktoren og det største skurtreskeren i bygda - det er veldig viktig. Så det var egentlig det jeg mente da jeg snakket om stort utstyr, smiler hun til Seher.no.

Det er først i september at det virkelige alvoret starter i årets «Jakten på kjærligheten». Da kommer nemlig svaret på hvilke fire bønder som blir å finne på TV i høst. Deretter starter en lang og tøff kamp om å finne en å dele livet sitt med.

Til Seher.no legger ikke Katrine Moholt skjul på at hun gleder seg til nok en høst med bonderomantikk.

- Det blir kjempefint. Vi gleder oss til å sette igang, vi har jo tross alt nettopp startet innspillingene. Men det har kommet massevis av brev og vi har med mange gode bønder. Aldri en sesong uten kjærlighet. Så jeg har trua også i år, sier hun.

- Hva blir forskjellen i år sammenlignet med tidligere utgaver?

- Forskjellen er vel at vi er forskjellige steder i landet og at vi har med forskjellige mennesketyper, som bor på forskjellige gårder. Så gjør vi noen små grep i forhold til hvordan vi lager programmet. Speed-date for eksempel, er viet to programmer alene, forteller TV 2-programlederen, som har jobbet med «Jakten på kjærligheten» i en årrekke.
 
- Skal du jobbe med «Jakten» resten av livet, Katrine?

- He he, man får ta et år av gangen tror jeg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - «Jakten»-Guro singel igjen 

Se videointervjuet med Katrine Moholt her:[obj:media:8825]