Katrine Moholt krangler gjerne med mannen

- Jeg har aldri tenkt på å skille meg fra Snorre, men jeg har vært eitrende forbanna på ham, sier programlederen.

STØDIG PAR: Katrine Moholt og mannen Snorre Harstad har vært sammen i over 20 år, men er flinke til å opprettholde lidenskapen i forholdet.  Foto: Andreas Fadum
STØDIG PAR: Katrine Moholt og mannen Snorre Harstad har vært sammen i over 20 år, men er flinke til å opprettholde lidenskapen i forholdet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Den blide programlederen Katrine Moholt (42) gjør seg klar for sin tiende sesong av TV 2-programmet «Allsang på Grensen».

Om et par uker tar hun med seg ektemannen Snorre Harstad (45) og barna Markus (20), Evelina (16) og Sofia Linn (2) til Halden, der de bor på hotell mens Moholt jobber. 

Katrine og Snorre har vært et par i godt over 20 år nå, og for to år siden fikk de oppleve den store gleden av å bli småbarnsforeldre igjen. 

Moholt synes imidlertid det er viktig å opprettholde lidenskapen i ekteskapet, spesielt etter så mange år sammen.

- Par som ikke krangler må ha det kjedelig. Man må ha fæle krangler for å kunne oppleve de høye toppene. Det er det lidenskap handler om. Når man kjenner hverandre så godt, kan kranglene være forferdelige, det er rom for å få ut følelser, men så blir det veldig bra etterpå, sier hun til Dagbladet Pluss. 

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FAMILIELIV: Her er Snorre og Katrine sammen på «Allsang på Grensen» sommeren 2013, da Katrine var høygravid med Sofia Linn. Foto: Se og Hør
LYKKELIG FAMILIELIV: Her er Snorre og Katrine sammen på «Allsang på Grensen» sommeren 2013, da Katrine var høygravid med Sofia Linn. Foto: Se og Hør Vis mer

- Uten lidenskap blir livet kjedelig

Trebarnsmoren har tidligere uttalt at hun anser Snorre som sjelevennen sin, men hun har også hatt øyeblikk der han har gått henne på nervene.

- Jeg har aldri tenkt på å skille meg fra Snorre, men jeg har vært eitrende forbanna på ham. Det handler jo om lidenskap, og uten lidenskap blir livet kjedelig, slår hun fast overfor Dagbladet.

I videoen under avslører Katrine Moholt hemmeligheten bak ekteskapet:

Da Katrine ble gravid med vesle Sofia Linn, var hun 39 år gammel. Hun har aldri angret et sekund på at hun fikk en attpåklatt. 

- Det er jo fantastisk å være voksen mamma, og spesielt med store barn (...) Det er genialt med så stor aldersforskjell på barna, siden de kan hjelpe til så mye, fortalte Katrine til Seoghør.no da hun gjestet Se og Hørs Kjendisgalla i 2013. 

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT TREBARNSMOR: Katrine Moholt ble mamma for tredje gang i 2013, da hennes eldste sønn var 18 år. Her er hun sammen med med Sofia Linn og Evelina.  Foto: Andreas Fadum
FLOTT TREBARNSMOR: Katrine Moholt ble mamma for tredje gang i 2013, da hennes eldste sønn var 18 år. Her er hun sammen med med Sofia Linn og Evelina. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Og den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen tar ikke noe for gitt, verken i karrieren eller i privatlivet. 

- Det var en gledelig overraskelse å bli mamma på nytt i en alder av 39. Men jeg føler meg veldig privilegert som er blitt mamma på nytt, siden jeg er så glad i barn. Jeg har en helt annen livserfaring nå, enn da jeg ble mor til Markus og Evelina som 22- og 25-åring, har programlederen tidligere fortalt Seoghør.no. 

LES OGSÅ: - Vi er veldig tålmodige foreldre