Katrine Moholt fikk drømmekroppen etter fødselen

Den populære TV 2-programlederen ble kvitt kiloene etter fødselen kun ved hjelp av trilleturer og amming.

FLOTT: Trebarnsmoren kom seg tilbake i form etter fødselen uten trening og diett. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.
FLOTT: Trebarnsmoren kom seg tilbake i form etter fødselen uten trening og diett. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nok en gang kan TV-seerne glede seg over å se Katrine Moholt (40) lede suksessen «Skal vi danse» med stø hånd.

For drøye ett år siden ble hun mamma for tredje gang, da lille Sofia Linn kom til verden. Det er ingen tvil om at den vakre 40-åringen er tilbake i toppform etter fødselen.

GRAVID OG GLAD: Lille Sofia Linn lå fortsatt
i Katrines mage da hun leder «Allsang på grensen»
i fjor. Nå er programlederenlykkelig mamma til tre
GRAVID OG GLAD: Lille Sofia Linn lå fortsatt i Katrines mage da hun leder «Allsang på grensen» i fjor. Nå er programlederenlykkelig mamma til tre Vis mer

Trille- og skogsturer.

– Hva er hemme­ligheten, Katrine?

– Hemmeligheten? Vi har trillet en del turer. Og så har jeg gått litt i skogen. Ellers kan jeg ikke si at jeg har gjort så mye for det. Det er helt sant, sier en smilende Katrine til Se og Hør.

Hardtreningen har ikke fått førstepri­oritet etter at familien plutselig talte fem. Men det finnes andre årsaker til at kiloe­ne har rast av det siste året, mener hun.

 

Ammer.

– Jeg ammer jo, og da forsvinner en del kilo. Men jeg har faktisk ikke trent noe som helst, avslører den erfarne pro­gramlederen. Hun har ingen problemer med å vise hud på skjermen:

– Her er det for én gangs skyld én dag i uka og en tid på døgnet hvor man kan få lov til å kle av seg litt, og føle seg litt fin og sexy, sa hun nylig til seoghør.no.

– Et privilegium.

– Vil du si at man blir ekstra opptatt av kropp og eget utseende når man er på TV?

– Jeg vet ikke om jeg er så mye mer opptatt av det enn andre jenter, egentlig. Men det er klart, når man er på TV kan man sette seg ned i en stol, så kommer noen og fikser håret ditt og sminken din, forteller 40-åringen til Se og Hør.

– Man går inn som sliten og dratt, og kommer ut med en følelse av å være ti ganger friskere enn da man kom. Det er et privilegium, og i tillegg får man en fin kjole på seg. Da er mye gjort.

– Føler meg ung.

I midten av august ble det kjent at Trude Teige (54) slutter i TV 2, og til VG uttalte den fargerike pro­gramlederen at «TV 2 ikke er en god plass å være for en dame over 50 år».

Katrine Moholt er 14 år yngre enn Trude Teige, men har likevel lang fartstid i kanalen. Hun føler seg ikke truffet av kollegaens utblåsning.

– Jeg har alltid vært litt «go with the flow». Og så føler jeg meg veldig ung da, siden jeg nettopp er blitt småbarnsmor. Det er ungdomskilden min akkurat nå. Man får ikke lagt seg ned for å sove mid­dag når man har en liten en!

LES OGSÅ: - Tør nesten ikke snakke om at vi har det fint

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer