Katrine Lunde vil amme sin nye datter så lenge hun kan

Håndballstjernen fikk innbakt ammetid i sin nye kontrakt

NYBAKT MAMMA: For omlag to måneder siden ble håndballstjernen Katrine Lunde mamma for første gang. Nå forteller hun til Dagbladet at hun vil amme datteren så lenge som mulig, mens hun fortsetter som håndballproff. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: For omlag to måneder siden ble håndballstjernen Katrine Lunde mamma for første gang. Nå forteller hun til Dagbladet at hun vil amme datteren så lenge som mulig, mens hun fortsetter som håndballproff. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For drøye to måneder siden kunne Katrine Lunde (35) slippe jubelen løs, da datteren Atina kom til verden.

Målvakten og forloveden, serbiske Nikola Trajkovic (34), tar med seg datteren og flytter fra Györ i Ungarn til Rostov i Russland i juli. Der skal Katrine fortsette å bryne seg på morsrollen, i tillegg til en posisjon i klubben Rostov-Don.

Til Dagbladet forteller stjernespilleren at en egen «ammeklausul» var viktig for henne, da hun skulle signere med den nye klubben.

- Jeg har lyst til å amme Atine så lenge jeg kan, så når jeg skrev ny kontrakt, så var det viktig å få med at det blir lagt opp til at jeg får gjort det. Har vi for eksempel en firetimersaktivitet sammen, så må jeg få en pause til å gi henne mat, sier Katrine Lunde til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

Stor livsforandring

Den nybakte ettbarnsmoren, som har vært sammen med forloveden siden 2012, legger ikke skjul på at foreldrelivet er en helt ny erfaring.

- Det er en stor omveltning, men det er stort sett bare gode ting. Jeg har kanskje levd et godt liv litt for lenge, hehe. Ok, jeg blir vekket et par ganger i løpet av natta, men det gjør ingen ting, understreker hun overfor Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer