TRISTE: Baby-lykken ble fort snudd til fortvilelse for Kerry Katona og ektemannen Mark. Foto: All Over Press
TRISTE: Baby-lykken ble fort snudd til fortvilelse for Kerry Katona og ektemannen Mark. Foto: All Over PressVis mer

Katona spontanaborterte

Samme dag som en overlykkelig Kerry Katona fortalte at hun var gravid, mistet hun sitt ufødte barn.

SEHER.NO: Lykken ble fort snudd til fortvilelse for Kerry Katona (27) og ektemannen Mark Croft (35).


For kort tid etter at Atomic Kitten-sangeren avslørte at hun og ektemannen var gravide og ventet sitt andre barn sammen, ble hun i hui og hast kjørt til sykehuset med komplikasjoner.


Katona skal ifølge Daily Mirror ha vært mellom fire og seks uker på vei, og da hun i et intervju med OK! Magazine tidligere på dagen avslørte graviditeten, innrømmet hun at hun var nervøs.


- Jeg klarer ikke holde på en hemmelighet. Men det er veldig tidlig i svangerskapet, så jeg er veldig forsiktig med å snakke om det.


- Jeg har blødd mye de siste dagene og jeg har vært livredd for at noe skal ha vært galt, men jeg har blødd mye under mine tidligere svangerskap også, så jeg ber om at alt er bra, sa hun i intervjuet.


Men noe viste seg å være alvorlig galt da Katona noen timer senere ble kjørt til sykehuset, hvor hun spontanaborterte.


- Kerry var bare noen få uker på vei Hun er trist, men hun er ung og frisk og de fikk jo en baby for ikke så mange månedene siden.


- Hun har det bra, forholdene tatt i betraktning. De er selvfølgelig triste, men de takler det veldig bra, sier Katonas talsmann, Max Clifford til Daily Mirror.


LES OGSÅ: Syk Katona trenger hjelp


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.