Katie vil ha flere barn

Selv om Tom Cruise får kritikk verden over for sin aktive scientologi-reklame, står Katie Holmes last og brast ved mannens side.

FAMILIE: Katie Holmes, Tom Cruise og deres lille Suri er virkelig en idyllisk gjeng. Nå forteller Holmes om hverdagen deres. Foto: AP
FAMILIE: Katie Holmes, Tom Cruise og deres lille Suri er virkelig en idyllisk gjeng. Nå forteller Holmes om hverdagen deres. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg er veldig takknemlig. Tom får meg til å føle meg som den vakreste kvinnen i verden, og det har han gjort siden dagen jeg møtte ham.

Dette forteller skuespiller Katie Holmes i sitt aller første intervju siden bryllupet med kollegaen Tom Cruise i november 2006.

LES MER: Her er mr og mrs Cruise!

- Jeg har en ektemann og et barn jeg forguder. Jeg har en karriere jeg virkelig elsker. Når jeg lener meg tilbake for å reflektere, er det bare "wow!", smiler Holmes i marsutgaven av Harper's Bazaar.

På bildene i bladet har den tidligere "Dawson's Creek"-stjernen blitt stylet av bestevenninnen Victoria Beckham, som også er gjesteredaktør i bladet neste måned.

- Victoria har en sterk stilsans. Hun visste hva Katie ville ha på seg, forteller redaktøren av bladet Gelnta Bailey til People.

- Katies stil er veldig enkel og avslappet.

LES OGSÅ: Victoria boikotter stankelben

Det samme kan man kanskje si om Katies graviditet. Hun slapp unna både morgenkvalme og dilla på enkelte matvarer.

- Jeg følte meg så stolt, jeg som skulle ha barn. Jeg var så glad, forteller hun bladet .

- Og jeg følte meg nærmere andre kvinner - til søstrene mine, til mamma. Jeg følte meg så sterk. "Jeg har født! Jeg gjorde det!". Det er ingenting jeg ikke kan takle nå, jubler hun.

I bladet forteller hun også om hvordan de ni første månedene med Suri har vært.

SE HER: Katies stramme slankehjelp

- Jeg har virkelig kost meg tiden jeg har hatt sammen med Suri, også under utfordringene som kom de første månedene: Mating og pumping, få forståelse av hva gråten betyr .... Er hun sulten? Er hun trøtt? Trenger hun en ny bleie?

I slutten av det eksklusive intervjuet, får hun spørsmål om hun er klar for flere barn.

- Absolutt, smiler Katie.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer