Katie Price sjokkerte fansen med bilder av datteren (8)

Nå legger TV-profilen seg langflat for kritikerne.

LEGGER SEG FLAT: Før jul publiserte fembarnsmor Katie Price flere sminkede bilder av datteren Princess (t.v) på Instagram. Nå angrer den britiske glamourmodellen, etter å ha blitt oppmerksom på at bildene kan tolkes på en seksualisert måte. Foto: Instagram/ Rex/ NTB Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Før jul publiserte fembarnsmor Katie Price flere sminkede bilder av datteren Princess (t.v) på Instagram. Nå angrer den britiske glamourmodellen, etter å ha blitt oppmerksom på at bildene kan tolkes på en seksualisert måte. Foto: Instagram/ Rex/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-personligheten Katie Price (37) er ikke fremmed for å pynte seg med voldsom sminke og stort hår.

Da fembarnsmoren før jul delte flere bilder av datteren Princess (8) iført full sminke på Instagram, var det imidlertid mange som reagerte.

Ifølge The Sun strømmet de kritiske kommentarene inn under bildet, og flere stilte spørsmålstegn ved hvorvidt det var moralsk riktig å sminke opp en liten jente på denne måten.

- Vet du at det finnes syke mennesker over hele verden? OK... De er syke mennesker som ser etter jenter som ser ut som Lolita. Hun ser sånn ut, kommenterte en Instagram-bruker ifølge The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Legger seg flat

Nå i ettertid angrer Katie Price på at hun har delt flere sminkede bilder av åtteåringen på Instagram-profilen sin. Denne uken gjestet 37-åringen TV-programmet «Loose Women», der hun snakket ut om sminke-kritikken.

Katie Price la seg flat overfor programlederne og forklarte bakgrunnen for de sminkede bildene av datteren:

- Dere har alle rett. Jeg tok feil. Princess ser hvordan jeg poserer, hun tenker at det er naturlig. Disse bildene ble tatt mens vi kledde oss ut i julen, og hun så bare på moren sin, uttalte hun ifølge The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer