STØTTE: Katie Price takker ektemannen for den gode støtten han gir, og hjelpen hun får, med hennes handikappede sønn Harvey. Her fra da trioen var på en kinopremiere i London i mai i år. Foto: Stella Pictures
STØTTE: Katie Price takker ektemannen for den gode støtten han gir, og hjelpen hun får, med hennes handikappede sønn Harvey. Her fra da trioen var på en kinopremiere i London i mai i år. Foto: Stella PicturesVis mer

Katie Price hindrer sønnen å få mat

- Jeg har låst kjøkkendøren for å få ham til å slutte å spise.

SEOGHØR.NO: Britiske Katie Price (35), bedre kjent som puppemodellen Jordan, er redd for at sønnen Harvey (11) skal bli sykelig overvektig av tvangsspising.

11-åringen, som hun har med den tidligere Manchester United-spilleren Dwight Yorke (41), lider av Prader-Willi-syndrom, er så å si blind, har ADHD og autisme - noe Price hevder er grunnen til at han er konstant sulten.

- Det er veldig tøft til tider. Jeg har vært nødt til å låse kjøkkendøren, fordi Harvey ikke vet når han er mett, og alltid er på desperat jakt etter mat. Han går ned til kjøkkenet tidlig om morgenen, og jeg hører han ofte slå rundt seg av frustrasjon siden han ikke får mat, forteller hun til The Sun.

I tillegg til sønnen Harvey har hun barna Princess Tiaamii Crystal Esther Andre (5) og Junior Savva Andreas Andre (7) med eksmannen Peter Andre (40).

Tidligere i år giftet Katie seg på nytt, med stripperen Kieran Hayler (26). Hun venter nå parets første barn sammen. Hun forteller til nettstedet at hun er glad for at 26-åringen stiller opp for Harvey og resten av familien:

- Jeg har tre barn, og en av dem er handikappet. Jeg vet at det er veldig krevende, og er heldig som har en mann som holder ut i en sånn situasjon.


LES OGSÅ: Frustrert av homseryktene