Katie Price farget levende hest rosa før fotoshoot

Modellen blir stemplet som dyremishandler etter sitt siste stunt... Se de bisarre bildene!

KLEDDE UT SEG SELV - OG HESTEN: Katie Price er kjent for å overraske, og det var intet unntak da hun dukket opp på fotoshoot utkledd som en enhjørning og med en rosafarget hest.  Foto: Pa Photos
KLEDDE UT SEG SELV - OG HESTEN: Katie Price er kjent for å overraske, og det var intet unntak da hun dukket opp på fotoshoot utkledd som en enhjørning og med en rosafarget hest. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Glamourmodell og TV-personlighet Katie Price (37) - også kjent under modellnavnet Jordan - er kjent for å sjokkere fansen.

På tampen av fjoråret fikk den brystfagre blondinen slakt etter hun delte et bilde av sin åtte år gamle datter Princess i tung sminke. 

Nå skaper den britiske stjernen blest igjen etter hun onsdag dukket opp på fotoshoot med en rosafarget hest. 

Gi din mening om den spesielle shooten nederst i saken!

Ifølge nettavisen Mirror ble bildene tatt i forbindelse med Prices kommende realityserie «Katie Price's Pony Club», som skal bli sendt på kanalen TLC senere i år. 

Saken fortsetter nedenfor.

FULLT KOSTYME: Katie Price holder ingenting tilbake under fotoshooten til hennes kommende realityserie.  Foto: wenn.com
FULLT KOSTYME: Katie Price holder ingenting tilbake under fotoshooten til hennes kommende realityserie. Foto: wenn.com Vis mer

- Dette er trist

37-åringen hadde selv kledd seg ut som en enhjørning med horn i pannen og et oppsiktsvekkende kostyme i hvitt.

Det er imidlertid den rosa hesten med tyllbånd og glittermalte hover som får mest oppmerksomhet. 

- Dette er virkelig grusomt, skriver personen som kaller seg «Vicitreasure» i kommentarfeltet til Mirrors artikkel.

- Dyremishandling!!!, ytrer «Buddy05» etter å ha sett bildene av Katie og hesten.

- Dette er trist. De skader et dyr og får seg selv til å virke mer latterlige, skriver «NicGrainger».

Saken fortsetter under bildet.

VILL SHOOT: Modell Katie Price holdt ingenting tilbake under den fargerike fotoshooten. Til og med ektemannen Kieran Hayler (t.h) stilte opp på bildene. Foto: NTB scanpix
VILL SHOOT: Modell Katie Price holdt ingenting tilbake under den fargerike fotoshooten. Til og med ektemannen Kieran Hayler (t.h) stilte opp på bildene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte utroskap

Price fikk også med seg ektemannen Kieran Hayler (29) og barna Princess og Junior (10), med på bildene - og de var også ikledd fargerike og enhjørning-inspirerte antrekk.

Katie og ektemannen har hatt et turbulent ekteskap, etter hun fant ut at han hadde hatt en affære med hennes bestevenninne, Jane Pountney, mens hun gikk gravid med deres felles barn. 

Modellen har delt bilder fra den bisarre shooten på sin Instagram, og flere av hennes følgere mistenker at hun straffer ektemannens utroskap ved å kle ham opp i det oppsiktsvekkende kostymet. 

Saken fortsetter nedenfor.

SMILTE OG LO: Katies ektemann, Kieran Hayler, spilte også rollen som enhjørning fullt ut. Selv om Katies Instagram-følgere ser på utkledningen som pinlig for Haylers del, ser det ut som han koste seg på shooten. 
 Foto: Rex Features
SMILTE OG LO: Katies ektemann, Kieran Hayler, spilte også rollen som enhjørning fullt ut. Selv om Katies Instagram-følgere ser på utkledningen som pinlig for Haylers del, ser det ut som han koste seg på shooten. Foto: Rex Features Vis mer

- Stakkars mann... Dette må være mer pinlig enn da du fortalte verden om utroskapen hans, skriver «jodyhaggard».

- Wow! Du er tydeligvis fast bestemt på å straffe mannen din for hva han gjorde. 10/10 for ydmykelsen, ytret brukeren «ninathoday».

Katie Price har barna Harvey (13) med fotballspilleren Dwight Yorke (44), Junior (10) og Princess (8) med eksmannen Peter André (43), og lille Jett (2) og Bunny (1,5) med sin nåværende ektemann Kieran.

Hva synes du om at Katie Price farget hesten rosa? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Beyoncé gjorde skilsmisseryktene til skamme 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer