Sky News:

Katie Price arrestert

Skandaledronninga Katie Price ble fredag arrestert etter å angivelig ha brutt et besøksforbud.

RISIKERER FENGSEL: Ifølge Sky News risikerer Price fengsel etter at hun skal ha brutt det femårige besøksforbudet. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
RISIKERER FENGSEL: Ifølge Sky News risikerer Price fengsel etter at hun skal ha brutt det femårige besøksforbudet. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den skandaleombruste glamourmodellen Katie Price (43) er kjent for å skape overskrifter - enten det gjelder om plastiske operasjoner, kortvarige kjærlighetsforhold eller konkurser.

Nå stormer det igjen rundt Price, som ifølge Sky News og The independent er arrestert. Det mistenkes nemlig at skandaledronningen skal ha sendt fornærmende meldinger.

Skal ha brutt besøksforbud

Ifølge Sky News rykket politiet ut til den tidligere modellens hjem på fredag etter å ha fått informasjon om at hun hadde sendt meldinger til eksforloveden Kieran Hayler (34) og hans nye kjæreste.

STORE ENDRINGER: Flere kjendiser har vært gjennom en enorm forandring gjennom årene. Video: Rød Løper Vis mer

- Klokken 17.45 (norsk tid, journ. anm.) fikk politiet melding om at en mistenkt hadde brutt et besøksforbud. Det ble arrestert en kvinne i førtiårene som nå har blitt løslatt mens etterforskningen fortsetter, sier en talsperson for Sussex-politiet, som foreløpig ikke bekrefter at Price er kvinnen.

Slo ut tanna på elskerinnen

Price fikk forbud på fem år mot å kontakte eksforlovedens kjæreste i 2019, som hun tidligere har blitt bøtelagt for å ha kontakter på sjikanerende vis.

Price har også tidligere skapt blest etter å ha slått ut tannen på Haylers tidligere elskerinne, Jane Pountney, etter å ha tatt dem på fersken.

At Poutntey var hennes tidligere bestevenninne, gjorde ikke saken bedre.

- Det kom en rød tåke over meg, og jeg marsjerte rett bort til Jane. Jeg dro ut hårforlengelsene hennes og er ganske sikker på at jeg slo ut minst halve fortanna hennes. I det minste så håper jeg det, sa hun til The Sun den gang.

Price selv eller representanter for henne har foreløpig ikke kommentert arrestasjonen som en rekke britiske medier nå meder om.

LES OGSÅ: Renée Zellweger og Ant Anstead:- Hvorfor skal vi forhaste oss?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer