Katie Price: - Barna mine var så stygge da de ble født

Slutter aldri å sjokkere fansen.

TURBULENT EKTESKAP: I 2013 giftet Katie Price seg med ni år yngre Kieran Hayler. Året etter var han utro med bestevenninnen hennes.  Foto: Pa Photos
TURBULENT EKTESKAP: I 2013 giftet Katie Price seg med ni år yngre Kieran Hayler. Året etter var han utro med bestevenninnen hennes. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske TV-profilen Katie Price (38), også kjent under glamourmodellnavnet Jordan, elsker oppmerksomhet og har aldri vært kjent for å gå stille i dørene.

I januar sjokkerte hun fansen etter å ha delt Instagram-bilder av datteren Princess i full sminke, og en måned senere ble hun anklaget for barnemishandling da hun tok hull i ørene på sin da 18 måneder gamle baby.

Torsdag kom fembarnsmoren, som nylig opererte brystene for åttende gang, med uttalelser i TV-showet «Loose Women» som fikk publikum til å måpe.

Loved this shoot yesterday

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Saken fortsetter under bildet. 

Katie, som har barna Harvey (14), Junior (11), Princess (9), Jett (3) og Bunny (2), fortalte nemlig at hun synes alle ungene var stygge da de ble født og at hun er lettet over at de har blitt penere med årene, skriver Contacmusic.com

- De var så stygge da de ble født. Folk kom bort til meg og sa: «Babyen din er så vakker» og jeg bare: «Jeg vet du lyver, men ikke tenk på det, de kommer til å vokse seg pene», sa hun i studio, og la til: 

- Jeg sier ikke at de er stygge nå. Jeg elsker dem, men da de ble født så de ikke spesielt bra ut, delte hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Princess in her #wickedfairy makeup

Et bilde publisert av Katie Price (@officialkatieprice)

HELE FAMILIEN: Her er Katie med sønnen Harvey (f.v), datteren Bunny, sønnen Junior, sønnen Jett, ektemannen Kieran og datteren Princess. Foto: Instagram/Katie Price
HELE FAMILIEN: Her er Katie med sønnen Harvey (f.v), datteren Bunny, sønnen Junior, sønnen Jett, ektemannen Kieran og datteren Princess. Foto: Instagram/Katie Price Vis mer

Tror barna kommer til å fikse på utseendet

Barna Junior og Princess, som Katie har fra ekteskapet med Peter Andre (43), satt backstage og hørte på da moren sa følgende om dem:

- De var stygge, men ikke nå som de har blitt eldre, delte hun med TV-seere og gjester, ifølge Mirror.co.uk.

Videre beskrev hun sin yngste datter, Bunny, som en kopi av «Grinchen», den mindre pene grønne figuren i barnefilmen «Julen er stjålet».

- Bunny likner på Grinchen. Hun er en liten tomboy. Jeg tok hull i ørene hennes, ikke bare for å få henne til å se mer ut som en jente, men hun ser likevel ikke ut som en liten jente. Jeg kler henne i kjoler også, delte hun.

Saken fortsetter under bildet.

My little bunny bops

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

HØRTE PÅ MORENS UTTALELSER: Fra 2005 til 2009 var Katie gift med sangeren Peter Andre. Sammen fikk de barna Junior og Princess. Foto: SipaUSA
HØRTE PÅ MORENS UTTALELSER: Fra 2005 til 2009 var Katie gift med sangeren Peter Andre. Sammen fikk de barna Junior og Princess. Foto: SipaUSA Vis mer

38-åringen er svært opptatt av sitt eget utseende, og i mai gikk hun gjennom tre kosmetiske inngrep på én dag ved å fikse på leppene, injisere botox og fryse bort magefett.

Tidligere har hun også sagt på «Loose Women» at hun ikke vil fraråde barna sine å operere seg, så lenge de har fylt 18 år.

- Når de er over 18 år kan man ikke stoppe dem. Ser man på hvordan samfunnet utvikler seg, har de nok både implantater og alt annet i ansiktet når de er like gamle som meg.

I dag er Katie gift med den tidligere stripperen Kieran Hayler (29) som er far til hennes to yngste barn.

Han ga henne sitt livs sjokk i 2014 da det kom frem at han hadde vært utro med bestevenninnen hennes mens Katie gikk gravid.

Katie valgte likevel å tilgi ektemannen.

Love this shoot such a shame Princess and Junior were not there that day xx

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Her er den tidligere glamourmodellen med Kiran, deres felles barn Jett og Bunny, samt Katies eldste sønn Harvey, som hun fikk etter et forhold med Dwight Yorke (44)

LES OGSÅ: - Du ødelegger deg selv


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer