Katie på dypt vann

Katie Melua troner høyt på hitlisten, men går nå rett til bunns. Med Statoil!

REKORDJENTE: Siden debuten i 2004 har Katie Melua oppnådd mye. Nå kommer hun også i Guiness World Records.  Foto: All Over Press
REKORDJENTE: Siden debuten i 2004 har Katie Melua oppnådd mye. Nå kommer hun også i Guiness World Records. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag setter popkometen Katie Malua ny bunnrekord. Da skal hun holde konsert 369 meter under havets overflate!

Det hele er et jippo i forbindelse med Statoils markering av 10-årsjubileet for Troll A-plattformen i Nordsjøen.  Minikonserten skjer i bunnen av skaftet på den gigantiske plattformen, melder svensk TV4.

Og selvfølgelig skal rekorden registreres på skikkelig vis. Sjefredaktør for Guiness World Record, Craig Glenday, kommer for å sjekke at alt går riktig for seg. For selv om det ikke er så stor plass i bunnen av plattformens skaft, så krever reglene at Melua har med seg bandet sitt og at det er publikum til stede.
Alle de involverte har måttet gjennomgå en grundig legeundersøkelse før stuntet.

- Vi gleder oss veldig til dette. Katie er en flott artist med sunne verdier, uttalte Statoil-direktør Geir Amland til Dagbladet nylig.

Hele begivenheten skal filmes av produksjonsselskapet Dinamo Story og i ettertid sendes på NRK.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer