Katie Holmes stemples som dårlig mor

Kontroversiell gruppe hevder skuespilleren hindrer Tom Cruise i å treffe datteren.

RASER: Den britiske pappagruppen Fathers4Justice mener Katie Holmes gjør alt hun kan i å hindre Tom Cruise fra å treffe datteren Suri. Foto: Splash News/ All Over Press
RASER: Den britiske pappagruppen Fathers4Justice mener Katie Holmes gjør alt hun kan i å hindre Tom Cruise fra å treffe datteren Suri. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HINDRES: Pappagruppen mener Holmes hindrer Tom Cruise i å få se datteren Suri. Foto: REX/Unimedia Images/All Over Press
HINDRES: Pappagruppen mener Holmes hindrer Tom Cruise i å få se datteren Suri. Foto: REX/Unimedia Images/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den kontroversielle britiske gruppen «Fathers4Justice» går rett i strupen på skuespiller Katie Holmes (35) i en ny kampanje.

Pappagruppen fyrer løs mot Holmes i det de kaller «Dårlig mor»-kampanjen, som anklager kvinner for å hindre barn i tilgang på sine fedre.

Holmes sitt fjes er nå å finne på en rekke plakater som er hengt opp i Storbritannia. På plakatene står det: «Katie, tror du på like foreldre og lik kjærlighet?»

Videre hevder gruppen at Katie krevde enerett på datteren Suri, da hun skilte seg fra skuespiller Tom Cruise (51), og at hun hindrer ham i å treffe datteren.

Holmes' advokat, Jonathan Wolfe, sier at anklagene er støtende.

- Kampanjen er grunnløs og støtende. Katie vil fortsette å ikke kommentere private ting som angår hennes familie, sier han til New York Daily News.

«Fathers4Justice» har gått til angrep på en rekke stjerner den siste tiden. Kim Basinger, Halle Berry og Kate Winslet er blant dem som har fått en pekefinger rettet mot seg.

Winslet truet nylig med å gå til sak mot gruppen, etter at de kommenterte at hun har tre barn med tre forskjellige fedre, og var skeptiske til at alle barna bor med Winslet.

Tom Cruise har ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: - Skilsmissen kom som et sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer