Katie Holmes kler seg ut for å møte kjæresten

Stjerneparet går drastisk til verks for å skjule sitt to år lange forhold.

VERNER OM PRIVATLIVET: Selv om Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha vært et par i rundt to år er de fremdeles ikke interessert i å dele romansen med andre. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Selv om Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha vært et par i rundt to år er de fremdeles ikke interessert i å dele romansen med andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Allerede i oktober 2013 kom nyheten om at skuespillerkollegaene Katie Holmes (36) og Jamie Foxx (47) hadde begynt å date hverandre.

Nå skal paret ha holdt på i det skjulte i to år, men de er fremdeles ikke være klare for å dele kjærlighetsforholdet sitt med resten av verden.

Derfor må den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen være kreativ når hun skal treffe sin «hemmelige» flamme.

- Hun tok nylig på seg hatt og parykk for å møte ham på et hotell, forteller en venn nær Holmes til UsWeekly.com.

Duoen gjør alt de kan for å tilbringe tid sammen selv om det byr på utfordringer ettersom de befinner seg på ulike plasser i landet med jobbene sine.

Nylig besøkte Holmes, som holder på å spille inn «All We Had» i New York, Foxx i Las Vegas, mens hun sendte datteren Suri (9) til Los Angeles med en barnepike, skriver nettstedet.

Sist uke arrangerte også Katie en tur til Disneyland for Suri, mens hun selv besøkte kjæresten i hans eksklusive hjem i Thousand Oaks i California.

- Katie er så forelsket. Jeg vet ikke om han dater andre kvinner, men hun dater ikke andre menn. Hun bryr seg kun om ham, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

EKSER: Tom Cruise og Katie Holmes begynte å date i 2005 og både giftet seg og fikk barn i året etter. I 2012 gikk derimot Katie fra superstjernen. Her er de sammen på en premiere året før skilsmissen.  Foto: Stella Pictures
EKSER: Tom Cruise og Katie Holmes begynte å date i 2005 og både giftet seg og fikk barn i året etter. I 2012 gikk derimot Katie fra superstjernen. Her er de sammen på en premiere året før skilsmissen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner

Det var i 2012 at sjokkbekskjeden om at Katie ville skilles fra ektemannen Tom Cruise (53) kom. De hadde da vært gift i seks år.

Cruise og Foxx er gamle kompiser og spilte blant annet mot hverandre i thrilleren Collateral fra 2004, noe som kan være en av grunnene til Holmes ikke vil ha publisitet rundt sitt nye forhold.

I mars i år trykket UsWeekly et bilde av det forelskede paret hvor de holder hender, og i mai skal Katie skal ha fortalt «Django Unchained»-stjernen hvor mye han betyr for henne.

- Hun sa at hun elsker ham. Hun snakker alltid om hvor fantastisk han er og all glede han bringer inn i verden, sa en kilde til nettstedet den gang.

- Og hver gang Holmes ringer sier Foxx til kompisene sine «Det er jenta mi på telefonen», fortalte kilden videre.

TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: REUTERS
TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: Slik lurte Katie Holmes alle