- Katie Holmes har aldri sett heitere ut

Skuespilleren vakte oppsikt på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Katie Holmes (35) er nok fortsatt aller mest kjent som den utrolig søte tenåringsjenta Joey Potter i dramaserien «Dowson's Creek».

Nå har det gått over ti år siden TV-seriens siste sesong, og Katie Holmes har rukket å både gifte og skille seg fra Tom Cruise (52), og å få datteren Suri Cruise (8).

Den single skuespilleren er i skuddet om dagen, med en rekke filmer på tapetet. Og på lanseringsfest i New York tirsdag, beviste 35-åringen virkelig at hun er brennhet på flere måter.

Med sotet øyensminke, utslått bølgete hår og iført en gjennomskinnelig, sort Azzedine Alaia-kjole med spennende stripedetaljer, var «Batman Begins»-skjønnheten flottere enn på lenge.

- Hun har aldri noensinne sett heitere ut enn dette, skriver nettstedet Fishwrapper begeistret om de ferske bildene av skuespilleren.

Holmes var æresgjest på magasinet DuJours Cover-fest denne uken, ettersom hun både pryder forsiden og flere reportasjesider i magasinets høstutgave.

Den «The Giver»-aktuelle skuespilleren formelig strålte av selvtillit på arrangementet, der hun med et lurt smil poserte avslappet for fotografene.

GREPA DAME: Katie Holmes praiet en taxi etter å ha feiret DuJour-coveret sitt og spist ute sammen med venner tirsdag kveld.  Foto: Stella Pictures
GREPA DAME: Katie Holmes praiet en taxi etter å ha feiret DuJour-coveret sitt og spist ute sammen med venner tirsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Har gått videre

Samme kveld hygget hun seg dessuten på den asiatiske restauranten TAO sammen med venner, ifølge Stella Pictures. Da rocket hun opp det sexy antrekket med en sort skinnjakke i bikerstil, samt en stor skinnveske.

Katie Holmes, som i høst er aktuell med tre kinofilmer i USA, virker å ha blitt tryggere på seg selv den siste tiden.

- Jeg tror jeg har blitt mer komfortabel med skuespill med tiden. Tidligere stresset jeg konstant med å få bestemte jobber, og da jeg fikk dem fryktet jeg at de skulle gi meg fyken, forteller hun i cover-intervjuet med DuJour.

Tidlig i august, to år etter det opprivende bruddet med den omstridte scientologen Tom Cruise, fortalte hun dessuten om hva hun tenker om de livsvalgene hun har gjort.

- Jeg ser meg aldri tilbake. Jeg tar en dag om gangen. Jeg er veldig glad over hvor jeg er akkurat nå. Jeg har hatt noen kreative opplevelser og ser lyst på fremtiden, fortalte hun på «The Today Show» dengang.

MER USKYLDIG: Katie Holmes var mer tekkelig antrukket på Tiffany-fest på Guggenheim-museet i New York i april. Foto: Stella Pictures
MER USKYLDIG: Katie Holmes var mer tekkelig antrukket på Tiffany-fest på Guggenheim-museet i New York i april. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket fan fra scenen