UTVIDER FAMILIEN: Tom Cruise og Katie Holmes skal angivelig gi sin Suri en liten bror eller søster. Foto: Stella Pictures
UTVIDER FAMILIEN: Tom Cruise og Katie Holmes skal angivelig gi sin Suri en liten bror eller søster. Foto: Stella PicturesVis mer

- Katie Holmes er gravid igjen

- De har alltid planlagt å utvide familien sin. De er overlykkelige...

SEHER.NO: "Etter uker med spekulasjoner, forteller kilder OK! at Katie Holmes venter barn nummer to med sin Tom Cruise!".

Dette skriver OK! magazine, som ikke tviler på at skuespillerparet nå skal gi sin Suri (2) ei lillesøster eller - bror.

"Ansiktet hennes er rundere, og hun utstråler en unektelig glød," fortsetter bladet. Men skal vi tro dem, er det hemmelig at Katie (30) har en baby i magen.

Tom (46) og kona skal bare ha fortalt spesielt utvalgte at et nytt barn er på vei, fordi Holmes vil vente til hun er tre måneder på vei før hun offentliggjør graviditeten.

- De er utrolig glade for at Suri skal bli storesøster. De har alltid planlagt å utvide familien sin. De er overlykkelige, sier en venn av paret.

Ryktene om at Katie og Tom venter sitt andre barn begynte for alvor å gå da Tom holdt godt fast på konas mage da de i slutten av januar kom ut av Hollywood-restauranten The Ivy.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Gravid - og nå vil hun ha skilsmisse 
LES OGSÅ PÅ HENNE.NO: Sjekk Katies nye frisyre