LYKKEN BRAST: Kjærligheten mellom skuespillerne Katie Holmes og Chris Klein varte i fem år. Her fra en filmpremiere i 2004. Foto: All Over Press
LYKKEN BRAST: Kjærligheten mellom skuespillerne Katie Holmes og Chris Klein varte i fem år. Her fra en filmpremiere i 2004. Foto: All Over PressVis mer

Katie Holmes' eksforlovede gifter seg

Lykken smiler til Chris Klein.

SEOGHØR.NO: De var et av Hollywoods hotteste par på begynnelsen av 2000-tallet, men etter fem år som kjærester gjorde skuespillerparet Katie Holmes (36) og Chris Klein (35) det slutt i 2005. Paret forlovet seg i 2003.

Nå smiler lykken til «American Pie»-stjernen, som i julehøytiden gikk ned på kne og fridde til kjæresten Laina Rose Thyfault (29), bekrefter Kleins talsperson Jaime Primak Sullivan overfor People.

GIFTER SEG: Chris Klein har funnet lykken med seks år yngre Laina Rose. Nå er paret forlovet. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Chris Klein har funnet lykken med seks år yngre Laina Rose. Nå er paret forlovet. Foto: All Over Press Vis mer

Paret møttes i bryllupet til to felles venner, og har vært kjærester i snart fire år.

Frieriet skjedde ifølge nettsiden i Venice Beach.

- Chris og Laina er svært lykkelige, og ser fram til å feire forlovelsen under julehøytiden, sier Sullivan til People.

Etter bruddet med Holmes slet Klein med alkoholmisbruk, og la han seg frivillig inn på en rehabiliteringsklinikk i 2010.

- Jeg kom til et punkt hvor jeg fremsto som en skjør skygge av den mannen som en gang hadde kommet inn i denne bransjen. I dag er jeg verdens lykkeligste, fortalte han til People i 2012.

Etter bruddet med Klein falt forøvrig Katie Holmes for Hollywood-legenden Tom Cruise (52), og paret giftet seg i 2006. Samme år ble datteren Suri Cruise (8) født. Skilsmissen var et faktum i 2012.

LES OGSÅ: Katie Holmes har aldri sett heitere ut

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.