Katie Holmes:

- Katie Holmes dro på kjærlighetsferie med Hollywoodstjerne

De to skuespillerne skal ha datet i hemmelighet i flere år.

- ROMANTISK BURSDAG: Katie Holmes skal ha feiret 38-årsdagen sin i Mexico med Jamie Foxx, ifølge Us Weekly. Foto: Scanpix.
- ROMANTISK BURSDAG: Katie Holmes skal ha feiret 38-årsdagen sin i Mexico med Jamie Foxx, ifølge Us Weekly. Foto: Scanpix. Vis mer

(SEOGHØR.NO): I tre år har romanseryktene svirret rundt skuespiller Katie Holmes (38) og Oscar-vinneren Jamie Foxx (49).

Grunnen til at de to superstjernene skal nekte å vise seg offentlig sammen, skal være en klausul i Katies skilsmisse-avtale med eks-mannen Tom Cruise.

Den forbyr henne ifølge Radaronline.com å involvere seg i et offentlig forhold før det er gått fem år siden skilsmissen.

Må vente

Dersom ryktene stemmer, må Katie og Jamie vente til 2017 før de eventuelt kan kalle seg kjærester offentlig.

Dette skal imidlertid ikke ha hindret de to Hollywood-stjernene å reise på en romantisk ferie i skjul i helgen, skriver Us Weekly.

NY FLAMME: Jamie Foxx er kjent fra filmer som «Ray» og «Django Unchained». Foto: Scanpix
NY FLAMME: Jamie Foxx er kjent fra filmer som «Ray» og «Django Unchained». Foto: Scanpix Vis mer

Reisemålet skal ha vært luksushotellet Las Ventanas al Paraíso i Mexico. Anledningen skal ha vært Katies 38-årsdag.

- Det var bare de to og pilotene i flyet. På hotellet bodde de atskilt fra de andre gjestene. De hadde også en personlig butler som leverte alt de trengte på suiten deres, sier en kilde til Us Weekly ifølge nettsiden Contactmusic.

- Reiste hjem etter en natt

Paret skal kun ha tilbragt en natt på hotellet, før de reiste tilbake til Los Angeles.

Katies datter Suri skal ikke ha vært med dem på turen, ifølge Us Weekly.

I juni sa en kilde nær Tom Cruise at «Top Gun»-stjernen ikke hadde sett datteren sin på to og et halvt år.

- De pleide å snakke via telefon og Skype, men det har stoppet helt. Cruise bruker sin travle karriere som unnskyldning, sier kilden til bladet.

- Brøt all kontakt med Katie

Tom har spilt inn minst én film i året etter skilsmissen med Katie, men kilden forteller at unnskyldningen ikke holder mål for datteren lenger.

Da Katie og Tom skilte lag i 2012, brøt Holmes med den kontroversielle Scientologikirken, der Cruise er den absolutt fremste profilen.

Og det er nettopp dette som skal være den egentlige årsaken bak Toms valg om å droppe kontakten med Suri.

TRØSTET KATIE ETTER BRUDDET MED TOM CRUISE: Jamie Foxx i samtale med Tom Cruise og Katie Holmes i 2006. Nå er det Jamie, som ifølge flere medier er den nye mannen i Katies liv. Foto: Scanpix
TRØSTET KATIE ETTER BRUDDET MED TOM CRUISE: Jamie Foxx i samtale med Tom Cruise og Katie Holmes i 2006. Nå er det Jamie, som ifølge flere medier er den nye mannen i Katies liv. Foto: Scanpix Vis mer

- Tom spiser, puster og sover Scientologi. Han brøt all kontakt med Katie, og derfor også Suri - fordi hun er datteren til Katie. Han har ikke sett henne siden hun var syv år gammel, forteller kilden.

Verken Tom Cruise eller Katie Holmes har kommentert disse påstandene.

LES OGSÅ: - Tom Cruise har ikke sett datteren på over to år