Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Katie Holmes angrer ikke på noe

Hollywood-stjernen tar lærdom fra alle feil hun har gjort i livet.

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (36) overrasket en hel verden og da hun sommeren 2012 søkte om skilsmisse Tom Cruise (53).

En av grunnene til bruddet skal ha vært at den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen ikke ville at datteren Suri (9) skulle indoktrineres i den kontroversielle scientologi-kirken, som ektemannen hadde vært lidenskapelig tilhenger av i årevis.

Når filmstjernen i dag ser tilbake på livet sitt, så er det ingenting hun ville gjort annerledes.

- Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort. Jeg har lært fra alt, og alt leder deg på en måte videre til neste sted i livet. Så jeg fortsetter bare, forteller hun til bladet Ocean Drive, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: I seks år var Katie Holmes gift med Tom Cruise. Her er de sammen i 2012 fire måneder før hun søkte om skilsmisse.  Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: I seks år var Katie Holmes gift med Tom Cruise. Her er de sammen i 2012 fire måneder før hun søkte om skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for det høyprofilerte ekteskapet hun hadde til «Mission Impossible»-stjernen, hevder Katie at hverdagen hennes i dag er helt annerledes.

- Jeg har et veldig vanlig liv, men jobber i en industri som er unormal. I dagliglivet tar jeg både tog og taxi. Det handler bare om å komme seg fra A til B, og jeg bryr meg ikke om hvordan jeg gjør det, sier hun.

Falt for eksmannens kompis

Den siste tiden har Holmes jobbet hardt med sin regidebut i filmatiseringen av Annie Weatherwaxs novelle «All We Had». Etter dette vil hun dukke opp på begge sider av kamera når hun gjør en reprise som Jacqueline Kennedy Onassis i en episode av miniserien «The Kennedys». Katie skal også regissere denne episoden.

- Jeg viker ikke unna risiko. Jeg er interessert i å gjøre mange ulike ting. Jeg tenker ikke på det som risiko en gang. Jeg tenker på det som noe nytt og spennende, forklarer skuespilleren, og legger til:

- Ettersom jeg har blitt eldre, så tror jeg at jo hardere man jobber, jo mer suksessfull blir man. Etter hva jeg har sett, så er folk på toppen mennesker som jobber konstant og som omgir seg med andre suksessfulle og likesinnede kreative folk.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Sammen med Tom Cruise har Katie datteren Suri. Her koser duoen seg sammen i Florida i fjor. Foto: FameFlynet Sweden
MOR OG DATTER: Sammen med Tom Cruise har Katie datteren Suri. Her koser duoen seg sammen i Florida i fjor. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Likevel er det ingen tvil om at morsrollen er det aller viktigste for henne.

- Å bli mamma forandrer deg fullstendig på så mange fantastiske måter, og jeg tror man blir den personen man var ment å være.

- Å være forelder er også en kilde til inspirasjon for å jobbe hardt. Man ønsker å sette et eksempel, og barna er det som driver deg, forteller hun, ifølge nettstedet.

Etter bruddet fra Tom Cruise skal Katie ha innledet et forhold til skuespilleren Jamie Foxx (47).

Paret skal ha datet i skjul siden 2013, og 36-åringen prøver å verne så godt om privatlivet sitt at hun kler seg ut med parykker når hun skal møte kjæresten.

I mars i år dukket det likevel opp et bilde av Foxx og Holmes hvor de holder hender.

Tom Cruise og Foxx er gamle kompiser og spilte blant annet mot hverandre i thrilleren Collateral fra 2004, noe som kan være en av grunnene til Holmes ikke vil ha publisitet rundt forholdet.

TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006.
TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Vis mer

LES OGSÅ: - Tom Cruise ble rasende da han skulle bake småkaker