Katie fikk slanke-ultimatum

Da takket den vakre jenta for seg og gikk til konkurrenten.

- GÅ NED 13 KILO: Det var budskapet veldreide Katie Green fikk fra modellbyrået. Da sluttet hun og stakk til konkurrenten. Foto: ZUMA Press
- GÅ NED 13 KILO: Det var budskapet veldreide Katie Green fikk fra modellbyrået. Da sluttet hun og stakk til konkurrenten. Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Størrelse 38 viste seg å være litt for mye for undertøysmerket Wonderbra. For selv om BH-leverandøren skryter av å kunne kle opp også formfulle kvinner i sexy undertøy går visst grensen ved deres egne modeller.

Det fikk britiske Katie Green (21) erfare.

Etter å ha blitt plukket ut som vinneren blant mer enn 1500 jenter i kampen om å bli undertøyskjedens nye ansikt utad, fikk Katie ifølge The Sun beskjed fra modellbyrået Premier Model Management om at hun måtte slanke seg 13 kilo for å kunne fortsette i jobben.

Men den tøffe 21-åringen med kjolestørrelse 38 og BH-størrelse 65 F visste råd da modellbyrået sa at hun var for tykk. Hun takket for seg og gikk til konkurrenten!

Nå har Katie fått jobb som modell for Wonderbras undertøysrival Ultimo, som blant annet har tidligere Spice Girl Melanie Brown (32) og Girls Aloud-sangerinnen Sarah Harding (26) i stallen.

Den som ler sist ler som kjent også best...

Se video med sexy Katie her:

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer