AVLYSTE: - Vi håpet til det siste at det ikke var så alvorlig, slik at hun likevel kunne gå på scenen. Men to leger var enige om at det ikke var en god idé, så hun ble fraktet tilbake til hotellet sitt og avlyste konserten, forteller DRs musikksjef  Foto: SCANPIX
AVLYSTE: - Vi håpet til det siste at det ikke var så alvorlig, slik at hun likevel kunne gå på scenen. Men to leger var enige om at det ikke var en god idé, så hun ble fraktet tilbake til hotellet sitt og avlyste konserten, forteller DRs musikksjef Foto: SCANPIXVis mer

Katie ble nektet å opptre av legene

- Vi håpet til det siste at det ikke var så alvorlig...

SEHER.NO: Katie Melua (25) skulle søndag spille i Ledreborg Slotspark i Danmark. Men skuffede  konsertgjester måtte til slutt innse at sangerinnen ikke kunne opptre. Årsaken er at Melua har pådratt seg en alvorlig magesykdom, kunne konfransier Hans Otto Bisgaard opplyse om.

- Vi håpet til det siste at det ikke var så alvorlig, slik at hun likevel kunne gå på scenen. Men to leger var enige om at det ikke var en god idé, så hun ble fraktet tilbake til hotellet sitt og avlyste konserten, forteller DRs musikksjef Leif Lønsmann til Berlinske Tidende.


Dermed måtte altså en skuffet fanskare akseptere at Katie Melua aldri dukket opp i slottsparken sammen med Danmarks Radios underholdningsorkester.

- Hun opptrådte i går, så vi kunne - som en trøst - vist denne konserten på storskjerm. Dette var kjedelig, men den slags er man dessverre ikke herre over, sier Lønsmann.

Søndagens hovednavn, Ray davies, gikk derimot på scenen som planlagt. Og det fremmøtte publikummet skal ha stått klare med paraplyer og gummistøvler, skriver den danske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er litt skuffet