Kathy Griffin tok speed for å slanke seg

- Det var ikke så veldig smart....

DESPERAT: Ifølge Kathy Griffin var hun desperat etter å endre på utseendet da hun først flyttet til Hollywood. Derfor opererte hun nesen og gjennomgikk fettsuging.  Foto: All Over Press
DESPERAT: Ifølge Kathy Griffin var hun desperat etter å endre på utseendet da hun først flyttet til Hollywood. Derfor opererte hun nesen og gjennomgikk fettsuging. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske stand-up komikeren og skuespillerinnen Kathy Griffin (48) har lenge vært kjent som en av Hollywoods mest rappekjeftede kvinner, og snakker bestandig "rett fra levra".

Skuespillerinnen, som for alvor slo gjennom i tv-serien "Suddenley Susan", har alltid virket ekstremt selvsikker, og har aldri vært redd for å harselere med seg selv eller andre i mediene.

Men i et ferskt intervju i forbindelse med lanseringen av sin nye bok "A Memoir According to Kathy Griffin", avslørte komistjernen at hun ikke bestandig har vært like fornøyd med seg selv.

Ifølge 48-åringen hadde hun det veldig tøft de første årene hun bodde i LA, skriver People.

- Det jeg ikke skjønner er hvorfor jeg gadd å kaste bort tiden på å bekymre meg for hvordan jeg så ut. Jeg er en komiker. Jeg går ikke på catwalken i Milano. Det er ikke sånn at folk kommer for å se meg og forventer at jeg skal se ut som Jennifer Aniston, sier Griffin.

Likevel skal komikeren desperat ha forsøkt å endre på utseendet sitt.

- Jeg ble fortalt gjentatte ganger "du ville vært pen hadde det ikke vært for den nesen". En skulle tro at jeg hadde nese på størrelse med Texas. Jeg var ung og tok meg nær av det. Jeg ble fortalt det samme så mange ganger at jeg begynte å tro på det, så jeg opererte nesten, forteller hun.

Komikeren skal også ha blitt besatt av slanking, og forsøkte flere drastiske metoder for å gå ned i vekt.

- Jeg er veldig stolt av mine to uker på speed. Det var helt ulovlig selvfølgelig. Jeg gjorde det for å gå ned i vekt. Det var ikke så veldig smart. Jeg følte meg tre ganger så sulten etterpå, sier hun, og forteller at hun også forsøkte å sulte seg, og trente både dag og natt.

- Å være på tv...Jeg følte meg aldri tynn nok, sier hun.

Tilslutt endte hun opp med å gjennomføre fettsuging, noe hun også har lagt ved bilder av i den nye boken sin.

- Jeg vil at kvinner skal vite hvordan fettsuging ser ut. Er du sikker på at du ikke heller bare vil trene litt mer? humrer hun.

Ifølge komikeren har hun endelig blitt komfortabel med utseendet sitt, selv om hun fortsatt sliter med å holde vekten.

- Jeg sliter hver dag. Jeg kom nettopp fra en veldig sunn lunsj, men hele tiden mens jeg spiste det sunne måltidet, drømte jeg om kake. Det er ikke enkelt. Jeg må passe på hva jeg spiser og trene endel, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ga opp plastisk kirurgi