Kathrine Sørland har alltid drømt om brunt hår

Den norske modellen og programlederen skulle gjerne ha turt å ta skrittet helt ut.

DRØMMER OM Å VÆRE BRUNETTE: Naturlig blonde Kathrine Sørland forteller til VG at hun alltid har ønsket seg brunt hår. Før jul overrasket modellen og programlederen med å iføre seg en kledelig, mørk parykk. Foto: Kathrine Sørland/ Privat
DRØMMER OM Å VÆRE BRUNETTE: Naturlig blonde Kathrine Sørland forteller til VG at hun alltid har ønsket seg brunt hår. Før jul overrasket modellen og programlederen med å iføre seg en kledelig, mørk parykk. Foto: Kathrine Sørland/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som tidligere Frøken Norge, Miss Universe- og Miss World-deltaker, har Kathrine Sørlands (35) blonde lokker vært varemerket hennes.

Imidlertid har modellen og programlederen bestandig ønsket å prøve en helt annen hårfarge. Det innrømmer hun i en VG-artikkel om nettopp hårfarger.

- Jeg har alltid drømt om å ha brunt hår, men jeg har aldri turt å farge det. Jeg syntes det var så fint, kanskje mest fordi jeg er blond selv, sier Sørland til VG.

Fjorårets best kledde kvinne, ifølge Se og Hørs motepoliti Jan Thomas, har likevel fått prøvd seg som brunette - riktignok bare for én kveld.

Saken fortsetter under bildet.

Lurte alle med parykk

Før jul vakte hun oppsikt blant sine drøye 50 000 Instagram-følgere, da hun postet en «selfie» med langt, mørkt hår.

Dengang avslørte den tidligere «Skal vi danse»-favoritten overfor Seoghør.no at hun bare var iført parykk.

- Jeg skulle dele ut en pris for kveldens best kledde under Hegnar Media-julebordet, og der var temaet Disco Fever. Jeg har alltid hatt lyst til å være mørk, så dette var en flott anledning for å tre inn i en ny rolle, forklarte Sørland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer