Kathrine Sørland er årets best kledde

Jan Thomas kåret Kathrine Sørland til årets best kledde kvinne. Hun har nesten bare fått 6-ere i år.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I seks år har kjendisstylist Jan Thomas (47) delt ut prisen «Årets best kledde» i Se og Hør. Mandag kveld ble årets pris delt ut under Kjendisgallaen 2014 på Chat Noir i Oslo.

Salen var fullpakket med kjendiser da Se og Hørs motepoliti gikk på scenen sammen med den aller første vinneren av «Årets best kledde mann», NRK-programleder Noman Mubashir.

«Årets best kledde kvinne» er Kathrine Sørland (34)!

MED BEVISET: Katrine Sørland med prisen hun fikk som «Årets best kledde» på Kjendisgallaen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MED BEVISET: Katrine Sørland med prisen hun fikk som «Årets best kledde» på Kjendisgallaen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Det er dritkult. Oh my god. Det er fantastisk å vinne uansett. Men jeg har jobba hardt for dette det siste året, Jan Thomas, sier hun og smiler. 

- Jeg er evig takknemlig over å få denne prisen blant så mange vakre kvinner, sier Sørland.

Noen minutter tidligere ble artist og programleder Didrik Solli-Tangen (27) utropt til «Årets best kledde mann».

- Jeg var overhodet ikke i tvil om hvem som skulle vinne. Kathrine har hatt et fenomenalt år. Jeg følger med på norske kjendiser hver uke i Motepolitiet og jeg ser hvor mye sjel de legger i antrekkene sine. Kathrine har fullstendig skilt seg ut fra mengden. Hun har nesten bare fått seksere i løpet av året, sier Jan Thomas.

Saken fortsetter under bildet.

RETRO: Modell, programleder og «fashion advisor» Kathrine Sørland er «Årets best kledde kvinne». Foto: Henning Jensen/Se og Hør
RETRO: Modell, programleder og «fashion advisor» Kathrine Sørland er «Årets best kledde kvinne». Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Blander billig og dyrt

Noen uker før Kjendisgallaen møttes Jan Thomas, Kathrine og Didrik for en hemmelig fotoshoot på Chat Noir. Bildene ser du i «Årets best kledde»-bilaget, som følger gratis med ukens Se og Hør.

Kathrine ble svært glad for hederen fra kjendisstylisten, som trekker fram hennes evne til å blande dyre og billige plagg på moteriktig vis.

– Jeg jobber mye med mote og tenker mye på det. Jeg slenger ikke bare på meg noe før jeg skal på rød løper. Antrekkene er gjennomtenkt fra min side og da er det utrolig stas å få litt kred for det, smiler Kathrine, som jobber som «fashion advisor» for Lindex.

Kommer du til å føle presset etter dette? spør Seoghør.nos reporter i videointervjuet du kan se øverst i denne saken.

– Jeg har mer og mer begynt å leke meg med moter. Trender skal ikke diktere, de skal inspirere. Det har jeg virkelig skjønt de siste årene. Jeg vil fortsette å ha det gøy og leke meg!

GLAMORØS: Jan Thomas og stylist Hedda Skoug gjorde de siste tilpassningene på Kathrine Sørlands antrekk før fotoshooten på Chat Noir. Foto: Thomas Hoff/Se og Hør
GLAMORØS: Jan Thomas og stylist Hedda Skoug gjorde de siste tilpassningene på Kathrine Sørlands antrekk før fotoshooten på Chat Noir. Foto: Thomas Hoff/Se og Hør Vis mer

Kjøpte for små designersko

Kathrine stiller ofte på rød løper i plagg fra kjedebutikkene, «prisverdig mote» som hun kaller det. Men hun har et svakt punkt når det gjelder designersko og særlig de fra kjendisfavoritten Christian Louboutin. På Se og Hørs fotoshoot har hun med er par skyhøye, røde lakksko – innkjøpt på reise i Paris.

– Hvis man tar to glass champagne for mye, så sitter kredittkortet veldig løst. Og da er det gjort! Men jeg har ikke angret et sekund, selv om skoene faktisk er et halvt nummer for små. Jeg måtte bare ha de. Typisk meg! ler Kathrine.

Se videointervju øverst i saken!

– Jeg kan løpe maraton i høye hæler – det er jeg sikker på. Jeg får vondt i beina hvis jeg går i flate sko jeg. Det sitter langt inne å gå i flate sko. Det har noe med hvordan man føler seg. Jeg får med selvtillit når jeg kommer litt opp i høyden.

Se hele «Årets best kledde»-kåringen i Se og Hør – i salg fra tirsdag 11. november!

Men selv landets mest velkledde kvinne har moteøyeblikk hun skjemmes over.

– Da jeg var 15–16 år var det om å gjøre å være mest mulig like en … ja, prostituert. Antrekket skulle være kortest mulig og strammest mulig, gjerne i lateks med høye støvletter. Vi trodde vi kom inn på utesteder med den looken. Det gjorde vi ikke… Det var grusomt!

Se opptak fra den røde løperen på Kjendisgallaen her:

Kjøp ukens Se og Hør for å se alle bildene fra fotoshooten, og lese hele intervjuet med Kathrine Sørland.

FORSIDE: Se og Hørs motepoliti Jan Thomas kårer de 50 best kledde kvinnene og de 10 best kledde mennene i «Årets best kledde»-bilaget, som følger med Se og Hør denne uken.
FORSIDE: Se og Hørs motepoliti Jan Thomas kårer de 50 best kledde kvinnene og de 10 best kledde mennene i «Årets best kledde»-bilaget, som følger med Se og Hør denne uken. Vis mer

LES MER: Se Didrik Solli-Tangen og Jan Thomas ha popcorn-krig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer