Kathrine Sørland ble rundstjålet

Den vakre modellen inviterte til fest, men mistet oversikten fullstendig.

GIKK GALT: Kathrine Sørland minnes godt tilbake da hun bare skulle ha en uskyldig fest som 15-åring.  Foto: Andreas Fadum
GIKK GALT: Kathrine Sørland minnes godt tilbake da hun bare skulle ha en uskyldig fest som 15-åring. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Påsken forbinder mange med familiekos, fjellturer, ski og kvikk lunsj, men noen gang blir idyllen brutt.

Nettopp dette skjedde modell og programleder Kathrine Sørland (35) da hun var i tenårene og bare skulle ha en helt uskyldig fest. 

– Jeg var vel rundt 15 år gammel da jeg fikk passe huset til foreldrene til bestevenninnen min en påske. Jeg gledet meg til late dager med huset for meg selv! Så jeg ble vel litt ekstra kul og inviterte noen venner på en liten fest, har 35-årringen tidligere fortalt til Se og Hør.

Festen gikk imidlertid ikke akkurat som planlagt...

- Utover kvelden kom det en hel haug folk, og jeg mistet litt kontroll. Da jeg våknet morgenen etter hadde noen av de uinviterte rundstjålet hele underetasjen for klær, sko, sminke og skiutstyr. Gud så flaut! Jeg hadde en mistanke om hvem som sto bak, og klarte heldigvis å få tilbake alt sammen før foreldrene og venninnen min kom hjem, har Sørland fortalt til ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

Lykkelig med familien

Nå er den tidligere «Top Model»-programlederen selv mor til sønnen Leon (7), som hun har sammen med ektemannen Andreas Holck (44).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer