Kathrine Sørland ble rundstjålet

Den vakre modellen inviterte til fest, men mistet oversikten fullstendig.

GIKK GALT: Kathrine Sørland minnes godt tilbake da hun bare skulle ha en uskyldig fest som 15-åring.  Foto: Andreas Fadum
GIKK GALT: Kathrine Sørland minnes godt tilbake da hun bare skulle ha en uskyldig fest som 15-åring. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Påsken forbinder mange med familiekos, fjellturer, ski og kvikk lunsj, men noen gang blir idyllen brutt.

Nettopp dette skjedde modell og programleder Kathrine Sørland (35) da hun var i tenårene og bare skulle ha en helt uskyldig fest. 

– Jeg var vel rundt 15 år gammel da jeg fikk passe huset til foreldrene til bestevenninnen min en påske. Jeg gledet meg til late dager med huset for meg selv! Så jeg ble vel litt ekstra kul og inviterte noen venner på en liten fest, har 35-årringen tidligere fortalt til Se og Hør.

Festen gikk imidlertid ikke akkurat som planlagt...

- Utover kvelden kom det en hel haug folk, og jeg mistet litt kontroll. Da jeg våknet morgenen etter hadde noen av de uinviterte rundstjålet hele underetasjen for klær, sko, sminke og skiutstyr. Gud så flaut! Jeg hadde en mistanke om hvem som sto bak, og klarte heldigvis å få tilbake alt sammen før foreldrene og venninnen min kom hjem, har Sørland fortalt til ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: I 2002 var Kathrine Sørland Norges kandidat til Miss World hvor hun endte på fjerdeplass, og i 2004 deltok hun i Miss Universe, hvor hun endte på en ellevteplass. Foto: NTB scanpix
VAKKER: I 2002 var Kathrine Sørland Norges kandidat til Miss World hvor hun endte på fjerdeplass, og i 2004 deltok hun i Miss Universe, hvor hun endte på en ellevteplass. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lykkelig med familien

Nå er den tidligere «Top Model»-programlederen selv mor til sønnen Leon (7), som hun har sammen med ektemannen Andreas Holck (44).

Kathrine og Andreas giftet seg sommeren 2006, og feirer dermed ti års bryllupsdag 1. juli i år. Hun har tidligere uttalt at bryllupsdagen var den mest magiske dagen i livet hennes.

- Det er da jeg gikk opp kirkegulvet. Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte Kathrine åpenhjertig til Se og Hør sommeren 2014.

Saken fortsetter nedenfor. 

SNART JUBILEUM: Kathrine Sørland og Andreas Holck feirer ti år som mann og kone denne sommeren.  Foto: Andreas Fadum
SNART JUBILEUM: Kathrine Sørland og Andreas Holck feirer ti år som mann og kone denne sommeren. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Falt pladask

Ektemannen, som jobber som eiendomsmegler, gikk ned på kne etter kun tre uker som kjærester. Det tok imidlertid ennå kortere tid for Kathrine å falle for sin nåværende ektemann.

- Jeg tror på kjærlighet ved første blikk. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, har Kathrine røpet overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Saksøkt for milliardbeløp