Kathrine Sørland: - Jeg sa nei til Donald Trump

Den amerikanske presidentkandidaten ble sjarmert i senk da han møtte den norske modellen.

MØTTE TRUMP: Donald Trump ble sjarmert av Kathrine Sørland, da hun deltok i miss Universe-finalen i 2004. Men Kathrine takket to ganger nei til å besøke milliardæren i New York. Foto: Se og Hør
MØTTE TRUMP: Donald Trump ble sjarmert av Kathrine Sørland, da hun deltok i miss Universe-finalen i 2004. Men Kathrine takket to ganger nei til å besøke milliardæren i New York. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Kathrine Sørland (35) representerte Norge under Miss Universe-konkurransen i 2004, lot missegeneralen Donald Trump - som nå kjemper om å bli president i USA - seg imponere av den vakre skjønnheten.

– Han tok en runde for å hilse på finalistene. Da han kom bort til meg ga han meg en klem, og vi pratet en god stund. Han sa det var så mange flotte jenter i Norge.

- Så spurte han meg om jeg kjente Celina. Det sa jeg at jeg ikke gjorde, men at hun virket som en flink forretningskvinne, erindrer Kathrine.Hun følte seg på ingen måte tiltrukket av mannen.

– Det var morsomt å treffe Donald, men for å være ærlig ble jeg ikke imponert. Penger og makt tiltrekker mange – men ikke meg, fastslår Kathrine til Se og Hør.

Invitert to ganger

Litt senere kom en av sikkerhetsvaktene til Trump bort til henne med en invitasjon fra sjefen selv om å besøke ham i New York.

– Jeg sa nei, jeg var jo bare 24 år.

- Han spurte meg to ganger faktisk. Men nå kan jeg angre, ler den tidligere Frøken Norge.

Kathrine fikk et godt inntrykk av Trump etter møtet.

SA JA TIL ANDREAS: Kathrine er i dag gift med Andreas Holck. Her er de på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
SA JA TIL ANDREAS: Kathrine er i dag gift med Andreas Holck. Her er de på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har sansen for ham. Han er en inspirerende forretningsmann, og er ikke redd for å stikke seg frem. At han drømmer om å bli president, synes jeg er kult, sier modellen.

Bamseklem

Trump har ved flere anledninger lagt sin elsk på norske modeller.

I fjor kastet han seg om halsen på Hamar-jenta Elise Dalby Grønnesby (19), som representerte Norge i Miss Universe. Hun synes møtet med den karismatiske milliardæren var et høydepunkt.

– Han var en jordnær og svært hyggelig kar. Tvers igjennom en gentleman, forteller Elise.

Donald Trump flørtet vilt med den norske jenta. Før finalen håndhilste han på alle deltakerne, men da turen kom til Elise ga han henne en bamseklem. – Vi hadde en veldig god kjemi, men det var selvfølgelig ikke noe mer, understreker Elise til Se og Hør.

LES OGSÅ: Kathrine Sørland ble rundstjålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer