FÅR EN DATTER: Katherine Jenkins og ektemannen Andrew Levitas er fra seg av glede over den forestående familieforøkelsen. Foto: Xposure
FÅR EN DATTER: Katherine Jenkins og ektemannen Andrew Levitas er fra seg av glede over den forestående familieforøkelsen. Foto: XposureVis mer

Katherine Jenkins venter sitt første barn

Gravid et halvt år etter bryllupet.

SEOGHØR.NO: I september i fjor giftet den britiske sangfuglen Katherine Jenkins (34) seg med filmskaperen Andrew Levitas (37) etter et knapt år som kjærester.

Nå avslører opera-stjernen at hun og ektemannen skal bli foreldre.

- Vi er overlykkelige over å vente vårt første barn til høsten. Å starte en familie og å begynne på en ny fase i livet er en velsignelse som vi er utrolig takknemlige for. Vi venter i spenning på ankomsten av vår lille jente, sier hun til Daily Mail.

Artisten, som også har gjort stor suksess i amerikanske «Dancing With the Stars», postet dette søte bildet fra bryllupsdagen, samt et par rosa ballettsko for å dele den gledelige nyheten med fansen på både Instagram og Twitter.

Jenkins, som for noen år siden avslørte at hun hadde eksperimentert med dop, fortalte allerede to måneder etter bryllupet at hun var klar for å bli mamma.

- Nå som jeg er gift ønsker jeg meg barn, sa hun til Sunday People, ifølge nettstedet.

- Jeg har veldig lyst å starte en familie. Det står øverst på prioriteringslisten. Kjære Gud, og bank i bordet, for at vi er så heldige og får noen friske og sunne barn. Det er alt jeg bryr meg om.

LES OGSÅ: Katherine Jenkins benekter at hun hadde en affære med David Beckham