­

Katharina Andresen med ny kjæreste

Vel hjemme i Norge smiler lykken for landets rikeste kvinne.

PÅ FEST: Da Se og Hør møtte Katharina. G. Andresen på fest fredag kveld, kunne hun avsløre at hun har fått seg kjæreste. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
PÅ FEST: Da Se og Hør møtte Katharina. G. Andresen på fest fredag kveld, kunne hun avsløre at hun har fått seg kjæreste. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Fredag ettermiddag inviterte kjendisstylist Jan Thomas (51) og tidligere fotballspiller, nå DJ, Jan Gunnar Solli (37) til en Coachella-inspirert fest på restauranten Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo.

Blant gjestene var milliardærarving Katharina G. Andresen (22).

Etter et tøft år I Amsterdam, flyttetAndresen hjem til Oslo i fjor, og til Se og Hør kan hun avsløre at hun også har fått seg kjæreste.

- Han heter Fredrik, og vi har vært sammen snart et år nå. Han vil jo gjerne at vi skal flytte sammen, men jeg har jo akkurat fått meg egen leilighet, og vil gjerne bo litt alene. Men vi får se, sier Andresen.

Saken fortsetter under bildet.

FESTKLAR: Katharina Andresen var klar for festival-inspirert fest på Bølgen & Moi i dette kule antrekket. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FESTKLAR: Katharina Andresen var klar for festival-inspirert fest på Bølgen & Moi i dette kule antrekket. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Kjole fra bruktbutikk

Katharina G. Andresen er datter av Johan H. Andresen (56) som eier investeringsselskapet Ferd.

Til tross for at hun er kåret til Norges rikeste kvinne, var det ikke bare overdådig luksus som preget 22-åringens antrekk fredag kveld.

Kjolen hadde Andresen nemlig funnet brukt:

- Jeg har på meg en kjole som jeg kjøpte i London på en bruktbutikk. Skoene kjøpte jeg på en nettside, og det er heller ikke noe fancy. Og så har jeg en Chanel-veske, men det er det mest fancy, da, forteller hun til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble stalket av fremmed mann

22-åringen har i flere år delt bilder fra sitt luksuriøse liv på sosiale medier.

Oppmerksomheten det ga, viste seg imidlertid å få alvorlige følger for 22-åringen som opplevde å bli stalket av en fremmed mann i Amsterdam.

- Det var en mann som fulgte etter meg til studenthybelen. Han så at jeg gikk inn døra og når jeg skrudde på lyset i leiligheten. Han skrev til meg i en privat melding på Instagram, og spurte om jeg bodde i den og den leiligheten. Han traff spot on. Det var 600 leiligheter i bygget, kunne Andresen fortelle i et intervju med Dagens Næringsliv.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 04.12.2015 - UBEHAGELIG: Katharina Andresen regner som en av Norges rikeste. Hos Skavlan snakker hun ut om hvordan hun taklet dette i barndommen. Video: NRK Vis mer

Til Se og Hør legger hun ikke skjul på at livet som milliardærarving kan ha sine baksider, og at det har vært godt å komme hjem til Norge.

- Her i Oslo så går det greit. Men når jeg bodde i Amsterdam og Forbes og sånn kom, så ble det litt intenst. Det var også en av grunnene til at jeg flyttet hjem. Det handler litt om trygghet for meg, her hjemme har jeg det, så det er veldig greit.

LES OGSÅ: - Vi har stylet hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer