NYTT STEG: Katharina Andresen forklarer at hun og kjæresten har tatt forholdet et steg videre. Nå bli de samboere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
NYTT STEG: Katharina Andresen forklarer at hun og kjæresten har tatt forholdet et steg videre. Nå bli de samboere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.Vis mer

Se og Hør 40 år:

Katharina Andresen blir samboer med kjæresten

- Det blir veldig hyggelig.

OSLO SPEKTRUM (Se og Hør): I april kunne milliardærarving Katharina G. Andresen (23) avsløre overfor Se og Hør at hun hadde fått seg kjæreste.

- Han heter Fredrik, og vi har vært sammen snart et år nå. Han vil jo gjerne at vi skal flytte sammen, men jeg har jo akkurat fått meg egen leilighet, og vil gjerne bo litt alene. Men vi får se, sa Andresen den gang.

I kveld er 23-åringen blant gjestene under Se og Hørs storslåtte 40-årsfeiring i Oslo Spektrum. I denne sammenheng kunne Andresen blant annet avsløre at kjærestens ønske nå går i oppfyllelse.

- Hva driver du på med for tiden?

- Jeg jobber, og har akkurat kjøpt ny leilighet med typen på Frogner. Så vi skal pusse opp den, og blir da samboere. Det blir veldig hyggelig, sier Andresen til Se og Hør.

Selv om paret nå tar forholdet ett skritt videre, kom 23-åringen uten sin utkårede på kveldens fest. Det betyr likevel ikke at milliardærarvingen var uten følge.

- Jeg er her med min mor, bror og fetter, sier hun.

MED FAMILIEN: Katharina Andresen hadde med seg mor, bror og fetter i anledning Se og Hørs 40-årsjubileum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MED FAMILIEN: Katharina Andresen hadde med seg mor, bror og fetter i anledning Se og Hørs 40-årsjubileum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Formuesfall på 900 millioner

Katharina og Fredrik har nå vært sammen i ett og et halvt år. På spørsmål om hvordan det blir å flytte sammen, er 23-åringen klokkeklar.

- Jeg tror det blir veldig hyggelig. Vi har bodd sammen noen måneder i min leilighet nå, så jeg gleder meg. Planen er å flytte inn før jul, men vi må pusse opp litt først.

Selv om livet tilsynelatende går på skinner for 23 åringen privat, kunne Hegnar denne uken melde at Andresens formue krympet betraktelig i 2017. 23-åringen er datter av Johan H. Andresen som eier investeringsselskapet Ferd.

Til tross for at hun er kåret til Norges rikeste kvinne, viser tall at formuen falt med hele 900 millioner kroner i 2017, ifølge Hegnar.

- Det er ikke noe jeg tenker på. Jeg stoler på Ferd og jeg stoler på pappa. De vet hva de gjør, sier Andresen kort til Se og Hør om ovennevnte nyhet.

- Fulgte etter meg

At livet i offentlighetens søkelys krever sitt, er ingen hemmelighet. 23-åringen har i flere år delt bilder fra sitt luksuriøse liv på sosiale medier.

Oppmerksomheten det ga, viste seg i ett tilfelle å få alvorlige følger for Andresen, som opplevde å bli stalket av en fremmed mann i Amsterdam.

- Det var en mann som fulgte etter meg til studenthybelen. Han så at jeg gikk inn døra og når jeg skrudde på lyset i leiligheten. Han skrev til meg i en privat melding på Instagram, og spurte om jeg bodde i den og den leiligheten. Han traff spot on. Det var 600 leiligheter i bygget, kunne Andresen fortelle i et intervju med Dagens Næringsliv i fjor.

Til Se og Hør la hun ikke skjul på at livet som milliardærarving kan ha sine baksider, og at det har vært godt å komme hjem til Norge.

- Her i Oslo så går det greit. Men når jeg bodde i Amsterdam og Forbes og sånn kom, så ble det litt intenst. Det var også en av grunnene til at jeg flyttet hjem. Det handler litt om trygghet for meg, her hjemme har jeg det, så det er veldig greit.

LES OGSÅ: - Vi har stylet hverandre

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Utelukker ikke flere barn

Utelukker ikke flere barn

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Stjernens ukjente familiedrama

Stjernens ukjente familiedrama

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Derfor slutter hun i P3

Derfor slutter hun i P3

Nå er hun tobarnsmamma

Nå er hun tobarnsmamma

Slik gikk det med barnestjernen

Slik gikk det med barnestjernen

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255