BARE GODE VENNER? Realitykjendis Audun Dromnes Sørseth (t.v.) antydet til Se og Hør at han var på stevnemøte med milliardærarving Katharina Andresen. Petter Pilgaard (35) holdt et våkent øye med paret. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BARE GODE VENNER? Realitykjendis Audun Dromnes Sørseth (t.v.) antydet til Se og Hør at han var på stevnemøte med milliardærarving Katharina Andresen. Petter Pilgaard (35) holdt et våkent øye med paret. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Katharina (19) er Norges rikeste kvinne

Milliardærarvingen Katharina Gamlemshaug Andresen omgås både kongelige og festløver.

SEOGHØR.NO: Her poserer Katharina Gamlemshaug Andresen (19) lekent med Audun Dromnes Sørseth (23).

Han har i to sesonger vært med i TV3s rølpeserie «Paradise Hotel», som underholder seerne med sprit, sex og skandaler under Mexicos sol.

Auduns image skremte likevel ikke mangemilliardæren Kathinka, under kjendisfesten på Stratos i Oslo i forbindelse med NRJ Awards. De unge festløvene fant åpenbart tonen i høstmørket.

– Jeg liker henne veldig godt, innrømmer Audun til Se og Hør Extra.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om den rike 19-åringen. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om den rike 19-åringen. Foto: Se og Hør Vis mer
MILLIARDÆRPAPPA: Katharinas far er finansmannen Johan H. Andresen Jr. Foto: Se og Hør
MILLIARDÆRPAPPA: Katharinas far er finansmannen Johan H. Andresen Jr. Foto: Se og Hør Vis mer

Om Katharina har kjæreste er ikke kjent, og Audun vil ikke utdype deres forhold nærmere.

Det som er sikkert er at en eventuell utkåret vil ta steget inn i en av Norges rikeste familier. I 2007 valgte Katharinas foreldre å gi henne og lillesøsteren Alexandra (18) aksjer verdt 12 milliarder kroner i familieselskapet Ferd Holding AS.

– Vi har en lang tradisjon for å starte forberedelsene til neste generasjonsskifte tidlig, forklarte ekteparet til Dagbladet.

Katharina, som blant annet studerer kunst ved universitetet i Amsterdam, er uansett ikke interessert i å la formuen styre livet.

– Jeg lever ikke for disse pengene, jeg lever ikke for navnet mitt, det er ikke det som gjør meg til den jeg er, sa 19-åringen, som også har vært å se i reality-serien «Oljebarna», til Dagens Næringsliv.LES OGSÅ: Brukte 40 000 kroner på byen på én kveld