Hertuginne Kate:

Kates onkel dømt for konemishandling

- Han skammer seg dypt.

I HARDT VÆR: Hertuginne Kates onkel, Gary Goldsmith, ble denne uka dømt for å ha slått til kona i ansiktet i forbindelse med en krangel. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Hertuginne Kates onkel, Gary Goldsmith, ble denne uka dømt for å ha slått til kona i ansiktet i forbindelse med en krangel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Samme uke som den britiske kongefamilien feirer forlovelsen til prins Harry (33) og Meghan Markle (36), har en annen nyhet av mindre hyggelig sort fått spalteplass i Storbritannia.

Onkelen til hertuginne Kate (35), Gary Goldsmith (52), er nemlig blitt bøtelagt om lag 55 000 kroner for å ha slått til sin egen kone i ansiktet i forbindelse med en krangel.

Hendelsen skal ha skjedd etter en bytur utenfor parets hjem i London forrige måned.

Det skriver blant annet BBC News og The Telegraph.

I FAMILIE: Gary Goldsmith er lillebroren til Carole Middleton (midten), samt onkelen til Pippa Middleton (t.v.) og hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix
I FAMILIE: Gary Goldsmith er lillebroren til Carole Middleton (midten), samt onkelen til Pippa Middleton (t.v.) og hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bekymret

Goldsmith, som er lillebror til Carole Middleton, vedgikk å ha utøvd vold mot kona, og ble i tillegg dømt til samfunnsstraff.

Hertuginnens onkel - som blant annet deltok i det kongelige bryllupet i 2011 - unngikk imidlertid fengsel. Dette etter å ha beklaget på det sterkeste, hvor han i retten fortalte at han «skammet seg dypt» over egen oppførsel, skriver The Telegraph.

PROFILERT: Gary er onkelen til Middleton-søstrene, og var derfor til stede i bryllupet til Pippa. Her er han fotografert en en annen gjest. Foto: NTB scanpix
PROFILERT: Gary er onkelen til Middleton-søstrene, og var derfor til stede i bryllupet til Pippa. Her er han fotografert en en annen gjest. Foto: NTB scanpix Vis mer

Goldsmiths advokat, Jane Humphryes, har ifølge avisa uttalt at hennes klient ikke bare skammer seg, men at han også er bekymret for å ha satt personer i sin omkrets i forlegenhet.

- Han skammer seg dypt og er ikke bare bekymret for sin egen oppførsel, men også for konsekvensene den negative publisiteten medfører til de rundt ham.

- Sorte fåret

Det er ikke første gang 52-åringen har vakt oppsikt i offentligheten. Goldsmith, som har tjent millioner på å bygge opp et eget rekrutteringsfirma, skal ifølge Mirror sitte på en formue på over 30 millioner pund.

Han har foruten sitt nåværende ekteskap, vært gift tre ganger tidligere, hvor han har en datter fra sitt andre ekteskap.

Ifølge britiske tabloider har det versert rykter om at Goldsmith ikke er særlig populær blant sine egne familiemedlemmer. Dét stemmer imidlertid ikke, skal man tro 52-åringen selv.

- Folk ser på meg som det svarte fåret, men jeg er ikke slik. Jeg har hatt mine øyeblikk, men er jeg mislikt av familien? Nei, det stemmer ikke, har han tidligere uttalt, ifølge avisa.

Gifter seg i mai

Omtalen rundt den britiske kongefamilien har vært stor den siste tiden. De siste månedene har spesielt spekulasjonene rundt den ventede forlovelsen til prins Harry og Markle vært framtredende i pressen.

Det var mandag formiddag at det britiske kongehuset kunngjorde at prins Harry skal gifte seg med den amerikanske skuespillerkjæresten.

- Bryllupet vil finne sted i St. Georges Chapel i Windsor Castle i mai 2018, sto det skrevet i meldingen fra det britiske kongehuset på Twitter i går.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Tidligere i år valgte Markle å si opp jobben i den populære TV-serien «Suits», og har begynt å holde en lavere og annerledes profil på sosiale medier.

Til tross for at skuespilleren aldri vil få prinsessetittel, må hun antakelig lære seg å leve som en prinsesse likevel. Motemagasinet Harper's Bazaar er blant mediene som har listet opp en rekke punkter omkring kongelig etikette, som «Suits»-stjernen etter alt å dømme må starte å pugge.

LES OGSÅ: Tv-forloveden stjal showet med viral gratulasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer