PUSTEPROBLEMER: Pete Doherty, her sammen med ekskjæresten Kate Moss, har blitt innlagt på sykehus, og må avlyse den planlagte turneen. Foto: All Over Press
PUSTEPROBLEMER: Pete Doherty, her sammen med ekskjæresten Kate Moss, har blitt innlagt på sykehus, og må avlyse den planlagte turneen. Foto: All Over PressVis mer

Kates eks er innlagt

Skandalerockeren må avlyse turneen...

SEHER.NO: Kate Moss` (35) skandaløse ekskjæreste Pete Doherty (30) har blitt innlagt, og hans turne er avlyst.

"Babyshambels"-sangeren Pete Doherty er kjent for sitt stoff- og alkoholmisbruk, og da han datet supermodell Kate Moss, ble han tatt på fersken flere ganger.

Nå har sangeren blitt innlagt med pusteproblemer, og har avlyst sin turne.

- I går kveld ble Pete Doherty innlagt på Swindon Sykehus med utmattelse og pusteproblemer. Han er nå under observasjon av legene, sa hans agent umiddelbart etter innleggelsen i en pressemelding.


Det er ikke første gang Doherty har måtte avlyse konserter. Stjernen måtte avlyse en hel del konserter i desember, etter at han ble innlagt på sykehus med en skade i armen. Skaden var så alvorlig at han var nær ved å måtte amputere.

Skandalerockeren har vært veldig opptatt om dagen, da han har forsøkt å gjøre ferdig ett nytt "Babyshambles" album, samtidig som sin egen solo-plate.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kates kjæreste er sportløst bort