Katelyn (27) døde

Flere TikTokere er i sorg etter dødsfallet.

DØD: TikTok-stjerne Katelyn Ballman er død. Foto: Instagram/Itskatieebee
DØD: TikTok-stjerne Katelyn Ballman er død. Foto: Instagram/Itskatieebee Vis mer
Publisert

Den amerikanske TikTok-stjernen Katelyn Ballman er død, 27 år gammel. Det skriver The Independent. Dødsfallet ble bekreftet av 27-åringens tante, Saundra Mae-Lynn.

«Det er med den dypeste sorg at jeg må meddele at min niese Katelyn Ballman er død, bare 27 år gammel», skriver hun på Facebook.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

På sin konto itskatieeebee har Ballman 75 000 følgere og 1,5 millioner likes på videoer hvor hun i all hovedsak delte innhold om mannen og deres fire barn.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ballmans stemor, Kim Williams-Wurtx, delte en hyllest på Facebook, hvor hun sammen med flere bilder la ved noen rørende ord.

«Jeg skrev en post i kveld som jeg aldri noen gang hadde trodd jeg måtte skrive. Min fantastiske, nydelige, elskede, snille, lykkelige og glade stedatter døde plutselig i går», skriver Williams-Wurtx på sin Facebook-profil.

Også Ballmans venn og TikTok-stjerne Allison Burton har delt en rørende hyllest til sin avdøde venninne. Sammen med en bildeserie skriver Burton:

«Min nydelige bestevenn, mitt alt, er nå i himmelen. Jeg kan ikke skjønne det. Hvorfor henne? Hjertet mitt er knust», skriver hun.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Ballmans siste TikTok-video ble postet 29. september og viste henne dansende i bilen, mens hun ventet på at barna var ferdig på skolen.

Videoen har rett i underkant av 900 000 visninger, og i kommentarfeltet deler flere sine kondolanser.

LES OGSÅ: Matima (19) skutt og drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer