Kate Winslet sverger alltid til sort

«Den lille sorte» er riktignok en klassiker, men dette blir kanskje å utnytte den for mye?

STILIG I SORT: Skuespiller Kate Winslet sverger så godt som alltid til sort når hun går på rød løper eller opptrer i andre offentlige sammenhenger - som ved promoteringen av kosmetikkmerket Lancôme i Beijing denne uken (to første f.v.). Foto: All Over Press
STILIG I SORT: Skuespiller Kate Winslet sverger så godt som alltid til sort når hun går på rød løper eller opptrer i andre offentlige sammenhenger - som ved promoteringen av kosmetikkmerket Lancôme i Beijing denne uken (to første f.v.). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Kate Winslets klesvalg nederst i saken!

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Kate Winslet (35) har for lengst funnet ut at hennes melkehvite hud, klassiske trekk og flotte former fungerer ypperlig sammen med enkle, ettersittende kjoler.

Men antrekkene hennes har flere ting til felles - de er nesten alltid i sort! Det har hendt at «Revolutionary Road»-stjernen har vist seg på den røde løperen i hvitt, kombinert med sort selvsagt, eller i mørkt marineblått, men det er definitivt sort som styrer i Winslets garderobe.

På en promoteringstilstelning for kosmetikkmerket Lancôme i Beijing mandag, var 35-åringen iført to ulike kjoler, én asymmetrisk Ralph Lauren-aftenkjole og én minikjole med avrundet utringning. Men ulikt design til tross - begge kjolene var selvsagt sorte! 

Den britiske avisen DailyMail påpeker at «Titanic»-stjernen, som er en av frontfigurene til kosmetikkmerket, kanskje valgte sorte kjoler for å holde sminken sin i fokus - som tross alt var det hun skulle markedsføre.

Men avisen mener likevel at skjønnhetens stil står i fare for å bli for ensporet. Tobarnsmoren, som nå er gift med «American Beauty»-regissøren Sam Mendes (45), sverger nemlig også ofte til sort i privatlivet.

Når man imidlertid er så vakker som Winslet, risikerer man neppe å forsvinne i mengden selv om man velger mørke, diskrete farger. Det er dermed mer sannsynlig at alt det sorte gjør at hun nå heller er i ferd med å skape seg en signaturstil - som paradoksalt nok gjør at hun skiller seg mer ut. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er resultatet av 40 timer trening i uka   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer