Kate Winslet skryter av DiCaprios utseende

- Han er kjekkere nå enn noen gang tidligere.

FØR OG NÅ: Leonardo DiCaprio har spilt kjæresten til Kate Winslet både i (f.v) Revolutionary Road og Titanic - med ti års mellomrom. For en knapp uke siden ble de gjenforent offentlig under SAG Awards i Los Angeles (bildet i midten). Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Leonardo DiCaprio har spilt kjæresten til Kate Winslet både i (f.v) Revolutionary Road og Titanic - med ti års mellomrom. For en knapp uke siden ble de gjenforent offentlig under SAG Awards i Los Angeles (bildet i midten). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når folk ser Hollywood-stjernene Kate Winslet (40) og Leonardo DiCaprio (41) i samme rom er det mange som får flashback til det romantiske dramaet «Titanic» fra 1997.

Filmen ble gjennombruddet til begge de anerkjente skuespillerne, og etter innspillingen har duoen beholdt et godt vennskap.

Nylig fikk de masse oppmerksomhet da ble gjenforent på den røde løperen under SAG Awards, og nå forteller Winslet at nysingle DiCaprio fremdeles er den samme Leo som som stjal hjertene til kvinner verden over for nesten 20 år siden.

- Han er en solid og lojal person. Han er en fantastisk venn. Det har han alltid vært. Ikke bare for meg, men for alle rundt ham. Han har fremdeles venner han hadde da vi lagde Titanic.

- På mange måter så har han ikke forandret seg i det hele tatt, men på andre måter så har han absolutt forandret seg, forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

STOR KLEM: Kate Winslet klarte ikke å skjule gleden da Leonardo DiCaprio ble årets prisvinner i kategorien «beste mannlige hovedrolle» i «The Revenant» under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix
STOR KLEM: Kate Winslet klarte ikke å skjule gleden da Leonardo DiCaprio ble årets prisvinner i kategorien «beste mannlige hovedrolle» i «The Revenant» under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret spilte også mot hverandre i dramaet «Revolutionary Road» i 2008, og trebarnsmoren forteller at hennes gode venn og kollega bare blir bedre og bedre med årene.

- Han er en sterkere skuespiller på dette tidspunkt enn han noen gang har vært, sier Winslet.

- Jeg synes også han er kjekkere nå enn noen gang tidligere. Og for meg så føles det som om han har funnet seg selv mer enn før, noe som egentlig er litt rart siden det skjer så mye rundt ham nå, utdyper hun.

I løpet av kort tid har nemlig DiCaprio vunnet den ene prisen etter den andre, inkludert en Golden Globe- og en SAG Award, for sin rolle i «The Revanant». Filmen er også nominert til hele 12 Oscar - når prisutdelingen går av stabelen senere denne måneden.

- Han er ganske så rolig og avbalansert, og det er annerledes i forhold til hvordan han var for 20 år siden, sier Winselt, som selv er nominert til Oscar for beste birolle i «Steve Jobs».

UFORGLEMMELIG ØYEBLIKK: Kate og Leonardo som Rose og Jack i det episke dramaet Titanic for 18 år siden. Foto: NTB Scanpix
UFORGLEMMELIG ØYEBLIKK: Kate og Leonardo som Rose og Jack i det episke dramaet Titanic for 18 år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble ertet for hvordan jeg så ut

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer