Kate Winslet reddet 90-åring fra brann

- Hun bar moren min ut av flammene.

GREP INN: Filmstjernen Kate Winslet bar den 90 år gamle moren til milliardæren sir Richard Branson ut av flammene da huset de bodde i på øya Neckar i Karibien begynte å brenne mandag. Foto: All Over Press
GREP INN: Filmstjernen Kate Winslet bar den 90 år gamle moren til milliardæren sir Richard Branson ut av flammene da huset de bodde i på øya Neckar i Karibien begynte å brenne mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Titanic»-stjenen Kate Winslet (35) fikk hovedrollen i et drama fra virkeligheten da huset hun bodde i på øya Necker i Karibien, begynte å brenne mandag.

Huset tilhører Kates gode venn, milliardæren sir Richard Branson, som selv var på øya med sin familie, da et lyn traff et av hans hus mandag, ifølge The Sun.

Ifølge Branson var Kate sammen med hans 90 år gamle mor Eve, da ulykken inntraff, og skuespilleren reagerte som en ekte filmheltinne med å bære pensjonisten ut av det brennende huset.

- Hun tok moren min i armene og fikk dem begge ut av huset så fort som mulig. Jeg er veldig takknemlig, sier Branson ifølge The Sun.

Avisen har også lagt ut video av brannen på sine nettsider.

Ifølge Branson var Winslet preget etter den dramatiske episoden.

- Hun sa det var som å være på et filmsett, hvor man venter på at regissøren skal rope «Kutt», hun syntes det var surrealistisk å være i en slik situasjon.

Tilsammen skal det ha vært rundt 20 gjester i huset som ble truffet av lynet, inkludert Kates barn Mia (10) og Joe (7). Alle skal imidlertid ha sluppet fra ulykken uskadet.

Bransons private øy, som huset lå på, har en antatt verdi på over 900 millioner kroner.

Milliardæren skal allerede ha bestemt seg for at han vil bygge opp igjen det nedbrente huset så fort som mulig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Ja, vi skal gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer