Kate Winslet om kroppspresset nybakte mødre opplever

- Det er ikke fantastisk. Det er sykt!

USUNN UTVIKLING: Kate Winslet synes det er overdrevent mye fokus på kvinners kropp etter en fødsel. Foto: All Over Press
USUNN UTVIKLING: Kate Winslet synes det er overdrevent mye fokus på kvinners kropp etter en fødsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er snart ett og et halvt år siden Hollywood-stjernen Kate Winslet (39) fødte sitt tredje barn - sønnen Bear.

Nå tar hun et oppgjør med forventningene andre og gravide selv har om å se fantastiske ut få uker etter fødselen.

Oscar-vinneren elsker kurvene sine og synes det er «sykt» når nybakte mødre føler seg presset til å sprette tilbake til sin gamle form unaturlig fort.

- Det blir bare verre fordi folk fortsetter å snakke om det. De sier: «Se, så bra hun ser ut bare tre uker etter fødselen. Wow. Det er fantastisk». Men nei, det er ikke fantastisk. Det er sykt. Det er ikke riktig eller mulig, sier hun til Stylist magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

 

Winslet selv har aldri hatt et ønske om å se «fantastisk» ut etter en fødsel.

- Min lille gutt er 16 måneder gammel nå, og helt ærlig så er det bare de siste tre eller fire månedene jeg virkelig har følt at jeg er tilbake i samme form som jeg var før jeg fikk ham. Men det er slik det skal være.

- Tingene som er viktige å fokusere på er hvordan du selv føler deg, din egen helse, barnets helse og familien, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer