Kate Winslet og Johnny Depp ble gjenforent på filmfestival

«Finding Neverland»-motspillerne skjulte ikke gjensynsgleden på den røde løperen!

GLEDELIG STJERNEMØTE: Kate Winslet og Johnny Depp klarte ikke å skjule gjensynsgleden da de møttes på den røde løperen under Plam Springs filmfestival lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG STJERNEMØTE: Kate Winslet og Johnny Depp klarte ikke å skjule gjensynsgleden da de møttes på den røde løperen under Plam Springs filmfestival lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Over ti år er gått siden Johnny Depp (52) og Kate Winslet (40) spilte mot hverandre i det Oscar-vinnende dramaet «Finding Neverland».

Og gjensynsgleden var stor da de to filmstjernene møttes igjen på Palm Springs filmfestival lørdag kveld.

«Black Mass»-aktuelle Depp og «The Dressmaker»-aktuelle Winslet omfavnet hverandre tett og hjertelig på den røde løperen, og duoen virket oppriktig glade for å se hverandre.

Etter den innledende omfavnelsen pratet og tullet de to mens blitslyset regnet over dem. Og før de fortsatte inn til selve prisutdelingen, poserte de arm i arm foran de oppmøtte fotografene.

Saken fortsetter under bildene.

Glemte ikke kona

Mens Kate Winslet kom uten ektemannen Ned Rocknroll, som hun har sønnen Bear Blaze (2) med, hadde Johnny Depp selskap av kona Amber Heard (29). Paret, som giftet seg i februar 2015, tok seg fabelaktig ut sammen.

«The Danish Girl»-aktuelle Heard så ikke ut til å bry seg om Depps hjertelige gjensyn med vakre Kate Winslet, der hun strålte i en sort blondekjole fra Dolce & Gabbana. Ifølge Daily Mail har det sexy plagget en prislapp på drøye 70 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer