Kate Winslet og Idris Elba:

Kate Winslet med pikant avsløring om kollegaen

- Han har en fotfetisj.

GOD TONE: Kate Winslet og Idris Elba er straks kinoaktuelle i USA med filmen «The Mountain Between Us». Fredag gjestet duoen The Graham Norton Show. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Kate Winslet og Idris Elba er straks kinoaktuelle i USA med filmen «The Mountain Between Us». Fredag gjestet duoen The Graham Norton Show. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Om kort tid er det duket for premiere på «The Mountain Between Us», med Kate Winslet (42) og Idris Elba (45) i hovedrollene.

Da skuespillerduoen gjestet The Graham Norton Show fredag, var det blant annet for å promotere den kommende dramafilmen.

- Elsker føtter

Samtalen i studio tok imidlertid raskt en småfrekk vending, da Winslet kunne avsløre en heller pikant detalj om sin 45 år gamle motspiller.

Elba og Winslet måtte nemlig kaste klærne for en sexscene i filmen. Det var under innspillingen av denne at «Titanic»-stjernen oppdaget at Elba har en spesifikk seksuell preferanse.

- Vi var nakne, men Idris ba meg om å beholde sokkene på. Jeg trodde kanskje at han ikke likte føtter, men det var faktisk det motsatte - Idris elsker føtter, fortalte Winslet, ifølge Contact Music.

Elba bekreftet deretter at han har en fetisj for føtter.

- Jeg har en liten greie for det, uttalte han.

I et forhold

Selv om duoens karakterer i filmen knytter romantiske bånd, har Elba og Winslet bare et vennskapelig forhold i virkeligheten.

Elba, som tidligere har vært gift to ganger, er nemlig i et forhold med modell Sabrina Dhowre (29), ifølge The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer