GOD TONE: Kate Winslet og Idris Elba er straks kinoaktuelle i USA med filmen «The Mountain Between Us». Fredag gjestet duoen The Graham Norton Show. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Kate Winslet og Idris Elba er straks kinoaktuelle i USA med filmen «The Mountain Between Us». Fredag gjestet duoen The Graham Norton Show. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kate Winslet og Idris Elba:

Kate Winslet med pikant avsløring om kollegaen

- Han har en fotfetisj.

(Se og Hør): Om kort tid er det duket for premiere på «The Mountain Between Us», med Kate Winslet (42) og Idris Elba (45) i hovedrollene.

Da skuespillerduoen gjestet The Graham Norton Show fredag, var det blant annet for å promotere den kommende dramafilmen.

DRAMAFILM: Kate Winslet og Idris Elba forteller blant annet at de måtte spille inn en sexscene i forbindelse med filmen. Det var da førstnevnte gjorde en spesiell oppdagelse. Foto: NTB Scanpix
DRAMAFILM: Kate Winslet og Idris Elba forteller blant annet at de måtte spille inn en sexscene i forbindelse med filmen. Det var da førstnevnte gjorde en spesiell oppdagelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Elsker føtter

Samtalen i studio tok imidlertid raskt en småfrekk vending, da Winslet kunne avsløre en heller pikant detalj om sin 45 år gamle motspiller.

Elba og Winslet måtte nemlig kaste klærne for en sexscene i filmen. Det var under innspillingen av denne at «Titanic»-stjernen oppdaget at Elba har en spesifikk seksuell preferanse.

- Vi var nakne, men Idris ba meg om å beholde sokkene på. Jeg trodde kanskje at han ikke likte føtter, men det var faktisk det motsatte - Idris elsker føtter, fortalte Winslet, ifølge Contact Music.

Elba bekreftet deretter at han har en fetisj for føtter.

- Jeg har en liten greie for det, uttalte han.

GODE VENNER: Idris Elba og Kate Winslet er ikke bare kolleger, men også gode venner på privaten. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Idris Elba og Kate Winslet er ikke bare kolleger, men også gode venner på privaten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et forhold

Selv om duoens karakterer i filmen knytter romantiske bånd, har Elba og Winslet bare et vennskapelig forhold i virkeligheten.

Elba, som tidligere har vært gift to ganger, er nemlig i et forhold med modell Sabrina Dhowre (29), ifølge The Sun.

Forholdet skal være relativt ferskt, men ifølge kilder er paret svært seriøse.

- Idris og Sabrina skal ha datet i rundt syv måneder. De har det veldig fint sammen, og bruker tiden på å lære hverandre å kjenne.

Winslet har på sin side vært gift med Ned Rocknroll siden 2012.

Gode venner

På tross av dette holder fortsatt «Titanic»-fans verden over en knapp på at 42-åringen skal finne kjærligheten med en annen, og svært berømt skuespiller.

Når folk ser Hollywood-stjerna sammen med Leonardo DiCaprio, er det nemlig mange som får flashback til det romantiske dramaet fra 1997.

I 2016 fortalte Winslet at DiCaprio fremdeles er den samme Leo som stjal hjertene til kvinner verden over for 20 år siden.

- Han er en solid og lojal person. Han er en fantastisk venn. Det har han alltid vært. Ikke bare for meg, men for alle rundt ham. Han har fremdeles venner han hadde da vi produserte «Titanic».

- På mange måter så har han ikke forandret seg i det hele tatt, men på andre måter så har han absolutt forandret seg, fortalte hun til People.

De to har flere ganger offentlig uttrykt sin hengivenhet for hverandre, og Leonardo ledet til og med Kate ned kirkegulvet da hun giftet seg med Rocknroll.

I 2008 spilte de gode vennene også sammen i det romantiske dramaet «Revolutionary Road».

LES OGSÅ: DiCaprio avslører hva som skjedde rett etter «Titanic»