Kate Winslet fikk hevn over mobberne

Klassekameratene ertet Hollywood-stjernen for overvekt i tenårene.

PÅ RØD LØPER: Her er Kate Winslet på premiere til sin siste film The Dressmaker i New York for to uker siden.  Foto: Rex Features
PÅ RØD LØPER: Her er Kate Winslet på premiere til sin siste film The Dressmaker i New York for to uker siden. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1997 fikk Kate Winslet (40) og Leonardo DiCaprio (41) sitt store gjennombrudd i det Oscar-vinnende romantiske dramaet «Titanic».

Duoen var den gang 21 og 22 år gamle, og ble stjerner over natta. 

I dag er Winlset en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har vunnet utallige priser for prestasjoner i filmer som «Revolutionary Road», «Steve Jobs» og «The Reader».

- Den fantastiske karrieren jeg har blitt velsignet med, er hevnen min, smilte Kate da hun gjestet «The Today Show» torsdag.

I mange år ble hun nemlig ertet for vekten sin.

- Jeg ble mobbet på skolen da jeg var ung. Fordi jeg var lubben. Det var jenter som var misunnelig på meg fordi jeg hadde fikk noen jobber som skuespiller i tenårene.

Saken fortsetter under bildet.

Synes det er frigjørende å bli eldre

Winslet var på «The Today Show» for å promotere sin nyeste film «The Dressmaker», og avslørte at hun kan identifisere seg med karakterens ønske om hevn.

I dramaet spiller hun en kvinne som hadde en vanskelig oppvekst i en liten by i Australia, og som returnerer mange år senere som en vellykket designer klesdesigner utdannet i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer