GODT FORNØYD: Det kan være tøft å til stadighet få kommentarer for sitt eget utseende, men filmstjernen Kate Winslet har lært seg å leve med det. Foto: All Over Press
GODT FORNØYD: Det kan være tøft å til stadighet få kommentarer for sitt eget utseende, men filmstjernen Kate Winslet har lært seg å leve med det. Foto: All Over PressVis mer

Kate Winslet elsker kurvene sine

Skuespilleren har lært seg å takle kroppskritikken.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Kate Winslet (39) er straks aktuell i science fiction-filmen «Insurgent» og føler seg for tiden bedre enn på lenge.

Winslet har barna Mia (14), Joe (11) og Bear (15 mnd) fra tre ulike ekteskap. Yngstemann har hun med sin nåværende mann, Ned Rocknroll, som hun giftet seg med i desember 2012.

Attpåklatten ble født samme måned - ett år senere, og kort tid etterpå var hun tilbake på jobb.

- Jeg elsket å begynne å jobbe igjen og presse meg inn i trange, sexy klær, forteller hun i et intervju med InStyle magazine, ifølge E!News.com.

Likevel hadde hun ikke noe ønske om å miste babyvekten med en gang.

- Jeg er seriøst forbløffet over de kvinnene som får barn og deretter vil se ut som om de aldri fikk dem. Jeg er definitivt tilbake i form nå, men mine tider med nakenscener er over for lengst. Takk Gud, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

EKTEMANN NR. TRE: I litt over to år har Winslet vært gift med Ned Rocknroll som hun traff i 2011.  Foto: All Over Press
EKTEMANN NR. TRE: I litt over to år har Winslet vært gift med Ned Rocknroll som hun traff i 2011. Foto: All Over Press Vis mer

Vil eldes med verdighet

Å bli mor hjalp Oscar-vinneren å lære å bli glad i kroppen sin slik den er.

- Jeg veksler fortsatt på å føle meg selvsikker akkurat som alle andre, men jeg kan helt ærlig si at jeg elsker kurvene mine. Jeg har pupper og rumpe, og en mann som elsker meg. Når man går gjennom en slik granskning som jeg gjør, må man lære seg å takle kritikk.

- Jeg har gjort dette ved å se nøye på min egen karriere. Den er utrolig givende og spennende, og har ingenting å gjøre med størrelsen på rumpen min, smiler hun.

Neste år fyller Winslet 40, og hun ser helt klart at utseendet har endret seg i løpet av årene, men det stresser henne ikke, og hun vil holde seg langt unna Botox.

- Rynkene er kommet for å bli. Jeg tar vare på huden min og går regelmessig til hudpleie, men la oss innse at det er begrenset hvor mange behandlinger man kan ta.

PÅ LERRETET: Denne måneden har andre film i Divergent-trilogien premiere på kino. Her er Kate med sine motspillere Shailene Woodley og Theo James i film nummer en. Foto: All Over Press
PÅ LERRETET: Denne måneden har andre film i Divergent-trilogien premiere på kino. Her er Kate med sine motspillere Shailene Woodley og Theo James i film nummer en. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Vi trengte å lene oss til hverandre