Kate Upton slår tilbake mot slankepresset

- Til å begynne med prøvde jeg meg på flere dietter for å gjøre dem fornøyde, avslører supermodellen.

VIL IKKE SLANKE SEG: Skuespiller og modell Kate Upton har blitt berømt for sin formfulle kropp, og hun innrømmer at hun er fornøyd med hvordan hun ser ut.  Foto: Pa Photos
VIL IKKE SLANKE SEG: Skuespiller og modell Kate Upton har blitt berømt for sin formfulle kropp, og hun innrømmer at hun er fornøyd med hvordan hun ser ut. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell Kate Upton (24) har fått mye skryt for å fremme sunnere verdier i motebransjen, på grunn av hennes formfulle fysikk.

Nå åpner hun seg imidlertid om det konstante slankespresset hun har vært utsatt for gjennom hele sin karriere. 

I den nyeste utgaven av bladet Glamour forteller hun hvordan hun taklet at agentene hele tiden ba henne om å gå ned i vekt.

- Til å begynne med prøvde jeg meg på flere dietter for å gjøre dem fornøyde, men til slutt innså jeg at det ikke var realistisk. Det er bare slik kroppen min er. Jeg måtte bare blokkere alt ute, sier hun til bladet. 

«The Other Woman»-stjernen legger til at hun fremdeles mottar kroppskritikk for sine berømte former, men at hun ikke bryr seg lenger.

- I starten var det sårende. Men her om dagen, da jeg leste noen negative kommentarer, synes jeg bare det var morsomt, sier hun. 

Saken fortsetter nedenfor.

Thrilled to be one of @glamourmag’s October cover stars! Read my interview on glamour.com!

Et bilde publisert av Kate Upton (@kateupton)

Drømmer om mindre bryster

Selv om blondinen åpenbart er fornøyd med kroppen sin, har hun tidligere avslørt at det har vært visse ting hun gjerne ville endret på.

- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag. Jeg skulle gjerne gått med topper uten BH under, eller den minste bikinistørrelsen,  sa hun til The Sun for to år siden.

Saken fortsetter nedenfor.

VAKKER: Skuespiller og modell Kate Upton har tidligere blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.  Foto: wenn.com
VAKKER: Skuespiller og modell Kate Upton har tidligere blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. Foto: wenn.com Vis mer

Upton har flere ganger posert på forsiden av bladet Sports Ilustrated og blitt utropt til en av verdens mest sexy kvinner.

- Jeg er stolt av størrelsen min. Men et par ganger om dagen ønsker jeg meg mindre bryster. Jeg antar fordi gresset alltid virker grønnere på den andre siden, som de sier, sa hun den gang.

Kate Upton har lenge vært koblet til baseballspilleren Justin Verlander (33), og under Met-gallaen i mai avslørte hun at de er forlovet. 

FORLOVET: Justin Verlander spiller for Detroit Tigers og er ti år eldre enn Kate Upton. Paret har vært sammen siden 2013 og ble nylig forlovet. Foto: Splash News
FORLOVET: Justin Verlander spiller for Detroit Tigers og er ti år eldre enn Kate Upton. Paret har vært sammen siden 2013 og ble nylig forlovet. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket med nye babybilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer