HOT: Kate Upton er en av Hollywoods hotteste modeller, og har også gjort suksess som skuespiller. Her poserer hun med trofeen hun fikk under prisutdelingen torsdag kveld. Foto: All Over Press
HOT: Kate Upton er en av Hollywoods hotteste modeller, og har også gjort suksess som skuespiller. Her poserer hun med trofeen hun fikk under prisutdelingen torsdag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Kate Upton kåret til mest sexy kvinne

2014 har vært et knall år for 22-åringen.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skjønnheten Katherine Elizabeth Upton (22) - bedre kjent som supermodellen Kate Upton - har gjort stor suksess i Hollywood, etter at hun for alvor ble kjent da hun frontet Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2011.

Torsdag denne uken stakk hun av med den gjeve prisen «årets mest sexy kvinne» under People Magazine Awards i Los Angeles.

Den unge blondinen har i løpet av året nok en gang figurert på Sports Illustrated Swimsuit Issue, og har også vært på forsiden av motemagasinet Vogue to ganger.

VAKKER: Kate Upton var forsidepike for den britiske utgaven av Vogue i sommer. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Kate Upton var forsidepike for den britiske utgaven av Vogue i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun debuterte tidligere i år på det store lerret, da hun spilte elskerinne i kinosuksessen «The Other Woman» - side om side med nyforlovede Cameron Diaz (42), Leslie Mann (42) og den danske kjekkasen Nikolaj Coster-Waldau (44).

Suksessen har også gjort at den barmfagre skjønnheten har vært et yndet objekt «å google», og nylig avslørte Google at nettopp Kate Upton ligger på listetoppen over «årets mest søkte modellnavn», tett etterfulgt av Kendall Jenner (19) og Miranda Kerr (31), skriver HelloMagazine.

Det var en beæret Kate Upton som mottok den gjeve prisen under People Magazine Awards torsdag kveld, og skjønnheten fortalte henrykt til publikum hvor mye hun satte pris på tittelen:

- Det er en ære å motta denne prisen, for det å være sexy betyr for meg at man er selvsikker og lykkelig - og det er en slik person jeg ønsker å være.

På privaten er Kate kjæreste med baseball-spilleren Justin Verlander (31). De har vært sammen siden 2011.

LES OGSÅ: Dette skjer når du «googler» kjendisene