Kate tilbake hos Owen

De to superstjernene klarte ikke holde seg fra hverandre i mange ukene...

SAMMEN IGJEN?: Kate Hudson og Owen Wilson Foto: AP/Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Kate Hudson og Owen Wilson Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Få uker etter at nyheten om at Kate Hudson og Owen Wilson hadde gått fra hverandre kom, svirrer ryktene nå om at de to skal ha funnet tilbke til hverandre...


Kate, som har blitt linket til flere menn etter bruddet, har bestemt seg for å gi motspilleren fra "You, me an Dupree", Owen Wilson en ny sjanse.


En kilde sier til New York Daily News at Owen ved flere anledninger besøkt Kate på settet til filmen "Fool's Gold" i Australia, hvor hun spiller mot partyløven Matthew McConaughey.


- Kate hadde et fint forhold til fotografene på settet, men tidligere denne uken forandret hun tone og sa at det ikke skulle være noen fotografer til stede. Og det kom til og med trusler om politianmeldelse dersom de ikke lot henne være i fred, sier kilden.


Kanskje var det Owens besøk som ikke skulle komme frem i media.


LES OGSÅ: Hollywoods nye superpar: George og Pamela!


Wilson talsmenn sier at han for tiden befinner seg i India, og filmer "The Darjeeling Limited". Men New york Daily News skriver at India er mye nærmere Australia enn det Amerika er, så de kan ikke nekte for at Owen kan ha vært en tur innom Australia tidligere denne uka...Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer