VETERANER: Naomi Campbell og Kate Moss har vært to av verdens mest kjente fotomodeller siden 90-tallet. Foto: All Over Press
VETERANER: Naomi Campbell og Kate Moss har vært to av verdens mest kjente fotomodeller siden 90-tallet. Foto: All Over PressVis mer

Kate og Naomi kaster klærne sammen

Supermodellene poserte toppløse for tysk blad.

SEOGHØR.NO: Kate Moss (38) og Naomi Campbell (42) har vært to av verdens mest kjente supermodeller siden 90-tallet, men at de to stiller opp sammen foran kamera skjer stadig sjeldnere.

I den tyske og den russiske utgaven av bladet «Interview» gjør imidlertid de to divaene ett unntak, og stiller til og med opp toppløse på coverbildet.

- Det er en av Naomis mest utfordrende bildeserier på lang tid, skriver avisen Daily Mail i en kommentar.

Mens Kate Moss langt oftere er å se toppløs på bilder og i reklamefilmer, viser hun også at hun ikke har endret på vanene etter at hun giftet seg med rockeren Jamie Hince.

Den lettkledde fotoshooten skal ifølge Daily Mail ha blitt foreviget av de kjente fotografene Mert Alas og Marcus Piggott.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg toppløs i reklamefilm