Kate Moss strålte på Ibizaferie

Supermodellen koste seg så mye at hun ikke la merke til puppeglipp.

HOLDER SEG GODT: Den smekre 38-åringen blir bare vakrere og vakrere med årene.  Foto: Stella Pictures
HOLDER SEG GODT: Den smekre 38-åringen blir bare vakrere og vakrere med årene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kate Moss (38) er uten tvil en av verdens heiteste modeller.

Hun har siden hun ble oppdaget på JFK-flyplassen i New York som 14-åring posert for motegiganter som Gucci, Chanel, Calvin Klein og Top Shop.

På midten av 90-tallen var hun selve oppskriften på den nye trenden av såkalte «heroin chic»-modeller, med sin radmagre kropp og sine uthulede kinn.

Men mye har skjedd siden den gang.

Hun befinner seg fremdeles i supermodellsjangeren, men etter som årene har gått har den 38 år gamle modellen fått en datter, blitt smidd i hymens lenker til ektemannen Jamie Hince og gått opp noen sunne kilo.

Da hun og Hince forrige uke koste seg med gode venner på den spanske øya Ibiza, så supermodellen sunnere ut enn på lenge.

Men Kate Moss har aldri vært en jente av den sjenerte typen, og la ikke merke til at hun blottet deler av frontpartiet til selskapet rundt henne.

En av vennene som ekteparet hygget seg med var den russiske businessmannen og milliardæren Vladislav Doronin. Han er kjæreste med Moss' gode venninne og supermodellkollega Naomi Campbell (42), som ikke var med på Ibizaferien.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kate Moss fornyer bryllupsløftene etter ett år 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer