Kate Moss fant tilbake til eksen

- De har definitivt ikke gjort det slutt for godt.

SAMMEN IGJEN: Bruddryktene mellom supermodellen og 29-åringen Nikolai von Bismarck har svirret de siste månedene. Nå skal de imidlertid ha funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Bruddryktene mellom supermodellen og 29-åringen Nikolai von Bismarck har svirret de siste månedene. Nå skal de imidlertid ha funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kort tid etter at supermodell Kate Moss (42) gikk fra ektemannen Jamie Hince (47) i fjor sommer, fant hun tonen med 29-åringen Nikolai von Bismarck.

De to ble avbildet sammen ved flere anledninger, men tidligere i høst skal glansbildet ha slått sprekker, ifølge Daily Mail.

Årsaken til at de to gikk hver til sitt, skal ha vært Nikolais festfulle livsstil - som Kate Moss har prøvd å komme seg unna den siste tiden.

Nå skal paret imidlertid ha funnet tilbake til hverandre, melder nettstedet.

De to dukket sammen opp på premieren av musikalen «Lazarus» tirsdag.

- De er fremdeles et par - de har definitivt ikke gjort det slutt for godt. De har nok fremdeles en del problemer, ettersom de ankom og dro hver for seg, men under showet var de helt oppslukt av hverandre, sier en kilde til Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Kate Moss og Nikolai von Bismarck dukket opp på musikal sammen denne uken - kort tid etter det gikk rykter om at det var slutt mellom dem. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Kate Moss og Nikolai von Bismarck dukket opp på musikal sammen denne uken - kort tid etter det gikk rykter om at det var slutt mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer

Av og på

Kate og 13 år yngre Nikolai har vært sammen i et år, men forholdet skal hele veien ha vært svært turbulent.

De siste månedene skal det ha vært ekstra ille, noe som førte til at 29-åringen flyttet ut fra Kates hjem.

- Det er veldig av og på med dem. De har et intenst forhold, så når de krangler, blir det ofte eksplosivt, sier en kilde til nettavisen.

Skilte seg fra ektemannen

Duoen ble observert sammen relativt fort etter at det ble kjent at Moss og Jamie Hince hadde gått hvert til sitt etter fire års ekteskap.

Paret ble sammen i 2007, og giftet seg sommeren 2011.

The Sun skrev i fjor at ekteskapet var på gyngende grunn etter at de hadde vært i tottene på hverandre flere ganger.

- Det har vært krangler og sjalusi, selv om det ikke foregår noe for noen av dem. De virker bare interessert i ulike ting. Det har vært en heftig krangel mellom dem, sa en kilde til avisen.

Årsaken bak bruddet skal ha vært Jamies nære vennskap med andre kvinner, som skal ha ført til store sjalusiproblemer mellom dem.

LES OGSÅ: - Slutter i jobben på grunn av Miley Cyrus