<b> GOD STEMNING: </b> Selv om Kate Moss nå er gift med The Kills-gitarist James Hince, har hun et særdeles godt forhold med ekskjæresten Jefferson Hack - som også er far til hennes datter Lila Grace (9). Foto: Stella Pictures Foto: Stella Pictures
GOD STEMNING: Selv om Kate Moss nå er gift med The Kills-gitarist James Hince, har hun et særdeles godt forhold med ekskjæresten Jefferson Hack - som også er far til hennes datter Lila Grace (9). Foto: Stella Pictures Foto: Stella PicturesVis mer

Kate moss dro på ferie med ekskjæresten

Supermodellen Kate Moss tok med seg gammel flamme på familietur til St Tropez.

SEOGHØR.NO: Den engelske supermodell Kate Moss (38) har vært lykkelig gift med ektemannen og musiker Jamie Hince (43) i to år, etter at de to giftet seg i en romantisk seremoni i Southrop i England i juli 2011.

Men det er ikke bare mellom ekteparet lykken smiler.

Med på ferieturen var også Kate Moss' eksmann Jefferson Hack (41), som hun har datteren Lila Grace (9) sammen med.

Med sin solbrune hud så supermodellen bedre ut enn på lenge.

Kate Moss har også ytret ønske om å få barn med sin nye mann, og har derfor lagt sigarettene og alkoholen på hylla.

Ifølge nettstedet DailyMail skal Hince ha vært en stor pådriver for å få kona til å endre livvstil, og supermodellens far Peter skryter svigersønnen opp i skyene:

- Når du har levd et liv med fest og moro slik som Kate har gjort, er det naturlig at du kommer til et punkt hvor ting forandrer seg fordi at man setter mer pris på andre ting. Hun er fremdeles glad i å ta seg en fest i ny og ne, men ekteskapet med Jamie har definitivt vært godt for henne, sier han til nettstedet.

I tillegg til lystig samvær med Hack, koste Moss, Lila Grace og Hince seg med Topshop-eier Sir Philip Green (60) og hans kone Tina Green (63) i den kjendisspekkede franske havnebyen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cheryl Cole i bilulykke