VIL SE HUD: - Kate er en fantastisk flott og slank og fin jente, så jeg håper at vi får se litt figur, og kanskje litt hud også, sier modellen og programlederen. Foto: Seher.no / Anders Myhren
VIL SE HUD: - Kate er en fantastisk flott og slank og fin jente, så jeg håper at vi får se litt figur, og kanskje litt hud også, sier modellen og programlederen. Foto: Seher.no / Anders Myhren Vis mer

- Kate, ikke kopier dette

Kathrine Sørland håper ikke den kommende bruden lar seg inspirere av Dianas kjole.

Publisert
SEHER.NO: Se video hvor Kathrine Sørland viser fram årets brudekjoletrender nederst i artikkelen!

I tillegg til å drive brudesalongen Agape i Oslo, er modellen Kathrine Sørland (31) for tiden aktuell med TV3-programmet «3 bryllup og en brudeferd», hvor hun følger norske par som skal gifte seg.

Og den bryllupsinteresserte 31-åringen er nysgjerrig på hva prins Williams (28) forlovede, Kate Middleton (29), kommer til å dukke opp i når paret gifter seg den 29. april.

- Jeg håper jeg få se henne i enten en veldig klassisk kjole. En tradisjonell, kongelig kjole. Det vil si med arm, eller trekvvart arm som er veldig vanlig. Men samtidig så er Kate en fantastisk flott og slank og fin jente, så jeg håper at vi får se litt figur, og kanskje litt hud også, sier hun til Seher.no.

Sørland mener den kommende bruden med sin flotte figur kommer til å kle det meste, men håper allikevel ikke at 29-åringen velger å kjøre en kopi av sin avdøde svigermor, prinsesse Dianas brudekjole fra 1981.

- Jeg håper jo for all del ikke at Kate tar en kopi av sin forgjenger. Det håper jeg virkelig ikke. Diana, hun forsvant litt i den kjolen da, men det var jo kjempetrendy akkurat på den tiden med sånne kransekake, bløtkakesvære kjoler. Men da man så Diana i kjolen, så man bare et bittelite hode som stakk opp, og masse, masse stoff og en enorm brudebukett. Det var utrolig stas da på den tiden, men jeg håper virkelig ikke at hun tar den vrien. Men det tror jeg heller ikke.

Både Kate og William har innrømmet at de har nerver foran den store dagen, og Sørland, som giftet seg med Andreas Holck i Stavanger Domkirke i 2006, har gode råd til paret foran bryllupsdagen.

- Ett glass champagne til frokost, ett til lunsj, ett til middag og kanskje et par på kvelden, da tror jeg de skal slappe av godt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slottet taust etter brudekjoleavsløring [obj:media:9590]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer